Úvod Výrobcovia Google Slováci za posledný týždeň najviac hľadali mŕtveho Rytmusa, iBobra, ale aj Kotlebu

Slováci za posledný týždeň najviac hľadali mŕtveho Rytmusa, iBobra, ale aj Kotlebu

13

Počínanie slovenského občana na internete je podľa posledných údajov transparentnejšie, než by sa zdalo.

Podľa informácií totiž za posledný týždeň spracoval slovenský Google najviac požiadaviek na výraz „mŕtvy Rytmus“ a „Rytmus.

rytmushavarovalAk sa čudujete o čo sa jedná, tak vedzte, že na Facebooku sa rozšírila tzv. virálna správa so znením „Rytmus zomrel!!! Pozrite si haváriu! R.I.P.! Slovenský reper Rytmus (36) prišiel o život pri autonehode!“

Na fotografii, ktorá bola k informácii pripojená boli vyobrazené dve zrazené autá, ktoré podľa všetkého prinútili veľkú časť ľudí vyhľadať spomínané slovné spojenie.

Vyhľadávané bolo aj slovo „Danea,“ na ktoré pravdepodobne klikali ženy, ktoré sa chceli dostať do obchodu so 40% jesennými výpredajmi. Pozornosti neušlo ani zrušenie pondelňajšej súťaže seniorov iBobor.

batkidZa veľkou mlákou bodoval malý, 5 ročný chlapec, ktorý prekonal leukémiu a chcel sa stať pomocníkom Batmana. Američania preto vyhľadávali výraz „batkid.“ Druhou najhľadanejšou bola Karla Alvarez, televízna hviezda známa z telenovely, ktorú však narozdiel od Rytmusa skutočne našli zosnulú v jej apartmáne.

top-skokani-vo-vyhladavani

O popularite hľadaných výrazov na Google.sk informoval server SIIT.