Úvod Výrobcovia LG LG G Flex: Skutočne ohybný telefón so samoliečiacim krytom na videu

[VIDEO] LG G Flex: Skutočne ohybný telefón so samoliečiacim krytom na videu

3

O LG G Flex ste už možno čítali. Jedná sa o jeden z mála telefónov, ktoré disponujú ohnutým displejom. Podobný koncept predstavil aj Samsung s ich Galaxy Round.

V čom je ale LG G Flex o niečo popredu je fakt, že ich telefón je nie len zakrivený, ale aj ohybný. Podľa marketingového oddelenia LG telefón môžete úplne vyrovnať a on sa opäť vráti do svojej polohy. Je však na tom niečo pravdy?

LG D802A G2 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Známy zahraničný recenzent z YouTube, ktorý je známy pod skratkou MKBHD túto vlastnosť vyskúšal na vlastných rukách. Okrem toho „pod nôž“ (doslova) zobral aj samoliečiaci zadný kryt, ktorý má byť pre LG úplnou novinkou.

Keď vo videu nožíkom spraví malý škrabanček, časom sa úplne vytratí, aj keď je nutné poznamenať, že podľa slov recenzenta nezmizol úplne.

Marketingové oddelenie LG nás teda nezavádza, čo je výborná správa. Telefón je skutočne ohybný a disponuje zadným krytom, ktorý sa dokáže zbaviť malých škrabančekov.

Čo by ste povedali na takýto telefón? Myslíte si, že sa technológie, ktoré v ňom boli použité dostanú aj do ďalších modelov?

[fve]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z-W66HINFLg[/fve]

Zdroj: YouTube via AndroidandMe