Úvod Aplikácie Stiahnite si akutalizovanú verziu 3.0 Prekladača Google s novým dizajnom a...

[APK] Stiahnite si akutalizovanú verziu 3.0 Prekladača Google s novým dizajnom a viac

1

S príchodom Android 4.4 KitKat dostalo aktualizáciu nesmierne množstvo Google aplikácií, no Google Translate jednou z nich nebol.

Google na svoju obľúbenú službu určite nezabudol a dôkazom toho je aj naša dnešná ponuka aktualizovanej verzie s úplne novým vzhľadom a ďalšími vylepšeniami.

 

Oplatí sa aktualizovať?

Novinkou je zmena umiestnenia ikoniek pre zadanie textu fotoaparátom, cez mikrofón alebo pomocou písaného písma, zatiaľ čo výsledky vyhľadávania sa zobrazujú v peknom a „čistom“ prevedení nižšie.

Aplikácia okrem toho sprístupňuje podporu ďalších jazykov, používatelia dokonca môžu manuálne zadávať slovíčka do jazykov ako esperanto, hebrejčiny, či japončiny. Okrem toho pribudla podpora malajčiny a ukrajinčiny pre preklad pomocou fotoaparátu, kde stačí jednoducho odfotiť text, ktorý chcete preložiť a Google Translate (Prekladač Google) ho automaticky preloží.

translate1 translate2 translate3

translate4 translate5 translate6

 

Na stiahnutie

Aktualizácia by sa na zariadenia mala pomaly ale isto prebojovať počas dnešného a zajtrajšieho dňa, no ak si ju chcete vyskúšať už teraz, vyskúšajte jeden z odkazov nižšie.

[app]com.google.android.apps.translate[/app]

Zdroj: AndroidPolice