Úvod Smartphony Aktualizácie Galaxy S4 a Android 4.3: Problémy pokračujú aj napriek oprave

Galaxy S4 a Android 4.3: Problémy pokračujú aj napriek oprave

36

Počas posledných pár týždňov sme sa čoraz častejšie dozvedali, že aktualizácie Samsung zariadení na Android 4.3 neprebehli podľa plánu.

Situácia sa nevylepšila ani údajným opravným súborom pre Galaxy S4, keďže problémy pretrvávajú aj naďalej. Problémy s novým Android 4.3 sa objavili hlavne na Galaxy S4 a Galaxy S3, čo spôsobilo, že aktualizáciu niektorí operátori jednoducho stiahli z obehu.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S4:

Teraz sa aj napriek obnovenému rozposielaniu aktualizácie, ktorá v sebe nesie aj opravu začali opäť objavovať zvláštne chyby. Problémový má byť stále lockscreen, ktorý mrzne a zasekáva sa, extrémna spotreba batérie, aj keď so zariadením nič nerobíte a samozrejme aj problémy s prehrávaním zvuku cez Bluetooth.

Prejavuje sa to tak, že zvuk sa začne prehrávať aj cez reproduktory, pričom zariadenie môže byť pripojené k externému prehrávaču. V extrémnych prípadoch užívatelia hlásia samootváranie aplikácií, ktoré prehrávajú hudbu.

Je teda jasné, že aktualizácia na Android 4.3 je pre Samsung najproblematickejšou vôbec a je tiež dosť možné, že takýto kiks od Samsung zariadení odradil mnohých zákazníkov.

NAJNIŽŠIA CENA GALAXY S III:

Nemyslite si ale, že Samsung je jediný, ktorý má s aktualizáciami problémy. Nemôžeme zabudnúť na Apple a jeho aktualizáciu na iOS 7, ktorá spôsobovala modré obrazovky smrti.

Čo na aktualizáciu hovoríte Vy? Zaznamenali ste nejaké problémy?

Zdroj: PhonesReview