Úvod Novinky Balíkomat: Keď čakanie na kuriéra alebo poštárku nie je možnosťou

Balíkomat: Keď čakanie na kuriéra alebo poštárku nie je možnosťou

6

Poznáte tú situáciu, keď musíte niečo odbehnúť vybaviť, alebo jednoducho odísť do práce, no zároveň čakáte na kuriéra či poštárku?

Tento problém postihuje veľa ľudí a preto sme radi, že sa na Slovensku objavuje služba Balíkomat 24/7. Jedná sa kovový trezor s 76 úložnými schránkami rozdelenými do troch veľkostí.

Pri objednávke z jedného zo štrnástich e-shopov (zoznam upresníme), ktoré sú momentálne podporované si môžete vybrať doručenie do balíkomatu. Po doručení dostanete otvárací kód, ktorý pri samotnom balíkomate zadáte spolu s Vašim telefónnym číslom. Ak všetko prebehne ako má, schránka s Vašim balíčkom sa automaticky otvorí a Vy si môžete zobrať čo je Vaše.

Podľa webu balíkomatu je možné objednať si tovar aj na dobierku. Pred prevzatím tovaru však budete musieť danú čiastku uhradiť kartou. Balíkomatov je celkom 50 a nachádzajú sa na 28 lokalitách po celom Slovensku, no ich počet nie je finálny.

Ak by ste si balíček v daný deň nestihli prevziať, nezúfajte, v trezore ostane uložený celkom 72 hodín. Balíkomaty sú pritom umiestnené na strategických miestach, ako napríklad pri nákupných centrách, či pri supermarketoch. Pre Vaše pohodlie tak budete vedieť skombinovať parkovné s nákupom a vyzdvihnutím balíčka.

Využili ste už niekedy tento spôsob prevzatia balíka? Ak áno, ako ho hodnotíte?

[fve]http://youtu.be/muC9Bqjuozo[/fve]

Zdroj: Easypack via Fony