Úvod Neprehliadnite vlavo ASUS-SHOP.SK – ku všetkým tabletom do konca roka ASUS pero s funkciou...

ASUS-SHOP.SK – ku všetkým tabletom do konca roka ASUS pero s funkciou stylusu zadarmo

0

Prichádza najkrajší čas roka, čas lásky a pokoja, čas čarovných Vianoc. Okrem príjemnej atmosféry pri stretnutiach so svojimi blízkymi číha na všetkých aj stres z predvianočných nákupov.

Týka sa to samozrejme aj nákupu cez internet. Termíny naskladnenia tovaru sa posúvajú, snažíme sa však udržať dobrú náladu spolu s Vami.

Na mesiac november a december 2013 sme pripravili niekoľko stoviek darčekov. Tentokrát odmeňujeme všetkých kupujúcich nejaký tablet od výrobcu ASUS. Vážime si každého zákazníka a priaznivca značky ASUS.

Všetci tí, ktorí si kúpia tablet ASUS, od nás dostanú malú pozornosť. Špeciálne rukavice na ovládanie dotykom a veľmi praktickú pozornosť – krásne čierne pero ASUS, s ktorým môžete písať na papier, ale aj pomocou druhého konca ovládať tablet, smartphone alebo notebook. Jednoducho všetky zariadenia, ktoré majú dotykovú vrstvu.

ASUS pero tak slúži ako stylus, zakaždým ho máte po ruke. Ovládanie perom je v niektorých prípadoch komfortnejšie a pohodlnejšie, ako pohybovať prstami po ploche. Navyše, displej nemusíme tak často čistiť, stylus nezanecháva žiadne odtlačky ani šmuhy.

Je jedno aký tablet si kúpite. Či už skvelý MeMO Pad HD7, MeMO Pad 10, MeMO Pad Full HD, alebo Nexus 7.

Dokonca je jedno či je to Android alebo úplná novinka ASUS Transformer Book T100TA s Windows 8 alebo Transformer Book Trio s Windows 8. Preto neváhajte a obráťte sa na najväčšieho slovenského predajcu značky ASUS. Tovar skladom posielame do 24 hodín po platbe, resp. formou dobierky kvalitnými kuriérmi UPS s DPD.