Úvod Aplikácie Deezer: Veľa hudby za pár drobných

[TIP NA APLIKÁCIU] Deezer: Veľa hudby za pár drobných

6

Aplikácia Deezer patrí medzi tie, ktoré Vám ponúknu za určitý mesačný poplatok prístup k obrovskej databáze hudobných albumov či jednotlivých pesničiek, a zároveň umožní vybrané hudobné kúsky i počúvať kdekoľvek v teréne.

Ide o aplikáciu – k rovnomennej službe deezer.com – pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android. K dispozícii sú samozrejme dostupné aplikácie aj pre iné platformy (iOS, WP, BlackBerry OS).

deezer-cenaHudobnú databázu Deezer tvorí až cez 30-miliónov pesničiek, ku ktorej je možné pristupovať tromi spôsobmi: zdarma, platbou nižšej ceny a platbou vyššej ceny. Prostredníctvom prvého spôsobu, čiže zadarmo, Vás budú však sprevádzať rôzne obmedzenia, ako napríklad otravné reklamy, možnosť počúvať len cez web či limitácia času počúvania. Druhý spôsob za 3,49 eur mesačne (15-dňová skúška zdarma) odstráni reklamy, limitáciu času avšak stále zostáva možnosť počúvať hudbu len prostredníctvom prístupu cez web. Na to, aby ste mohli plnohodnotne využiť Android aplikáciu Deezer, potrebujete zaplatiť mesačný poplatok 6,99 eur mesačne (tiež 15-dňová skúška zdarma), čo je vlastne tretí spomínaný spôsob prístupu k hudobnej databáze.

Ak sa pýtate na off-line používanie aplikácie, tak je to možné, avšak s nutnosťou synchronizácie hudobných piesní, resp. celých albumov, do Android zariadenia v on-line režime.

[app]deezer.android.app[/app]

Zdroj: play.google.com, deezer.com
 Zdroj: play.google.comdeezer.com