Úvod Novinky Android 4.4: Galaxy S4 a Note 3 už v januári, Galaxy S3...

Android 4.4: Galaxy S4 a Note 3 už v januári, Galaxy S3 a Note 2 v marci až apríli

16

Keď Google predstavil novú verziu Android 4.4 vedeli sme, že kým sa prebojuje na zvyšok zariadení, bude to chvíľu trvať. Hneď po predstavení sa ako prvý výrobca ozval HTC, ktorý aktualizáciu prisľúbil do 90 dní.

Samsung i9505 Galaxy S4 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Zdalo sa nám to byť optimistické, no vyzerá to tak, že zvyšok výrobcov má podobné plány.

Jedným z nich je aj Samsung, na ktorého rozhodnutie čakajú milióny majiteľov najpopulárnejších zariadení. Dnes sa na internete objavil rozpis aktualizácií pre štyri najpopulárnejšie modely.

Najnovšie z nich, menovite Galaxy S4 a Galaxy Note 3 by aktualizáciu mali dostať už v januári, zatiaľ čo aktualizácia pre minuloročné modely, Galaxy S3 a Galaxy Note 2 je naplánovaná na marec až apríl budúceho roku.

Samsung N9005 Galaxy Note 3 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Aktualizácia na Android 4.4 KitKat vylepšuje používateľské rozhranie a to vďaka projektu „štíhlosti“ (Project Svelte), ktorý nahradil predchádzajúci Project Butter. V skratke to znamená, že Vaše zariadenie bude ešte rýchlejšie, pričom nároky na hardvér sú ešte nižšie. Je dosť možné, že Samsung prinesie aj niekoľko vylepšení do svojho užívateľského prostredia TouchWiz UI.

O pravosti týchto informácií sa stále špekuluje, takže by ste sa naň vôbec nemali spoliehať. Hneď ako sa dozvieme viac Vás o tom budeme informovať.

Zdroj: iTechAddict via GSMArena