Úvod Novinky Sony Power Cover CP12: Obal s vlastnou batériou a stojan v jednom

Sony Power Cover CP12: Obal s vlastnou batériou a stojan v jednom

3

Sony Power Cover CP12 je obal určený pre Sony Xperia Z Ultra, ktorý je však viac ako len ochranným obalom. Obsahuje totiž zabudovanú batériu na vylepšenie výdrže smartfónu, stylus a navyše je ho možné použiť ako stojan.

Prerastená Xperia Z Ultra totiž k svojej batérii vďaka svojmu 6,4″ displeju nie je vôbec šetrná, a to možno niektorým jej majiteľom prekáža. Ako riešenie sa ponúka práve Power Cover, ktorý vďaka vstavanej 3000mAh batérii dodá smartfónu zhruba dvojnásobnú výdrž, ktorá by mu mala postačiť na celý deň používania bez nutnosti nabíjania.

pccp12-3 pccp12-1

 

Power Cover CP12 ale nie je len obal s batériou. Ďalšou jeho vymoženosťou je možnosť ho prestavať na stojan, ktorý sa dá dobre využiť nielen v kancelárii. Navyše konektor pre magnetické nabíjanie sľubuje jednoduché nabíjanie obalu aj telefónu zároveň. A aby toho nebolo málo, posledným vylepšením, ktoré tento obal prináša je prítomnosť zabudovaného stylusu pre „jednoduché prehliadanie webu, písanie správ a zaznamenávanie poznámok.“

pccp12-2

Takéto príslušenstvo pôsobí veľmi praktickým dojmom a dokonca v spojení s Xperia Z Ultra aj pekne vyzerá a pridáva jej vzhľadu na luxusnosti. Nesmieme ale zabudnúť, že, pochopiteľne, pridáva už tak veľkému telefónu ďalšie milimetríky navyše a asi teda bude problém nosiť takéto zariadenie vo vrecku na rifliach.

Cenu a dostupnosť Power Cover Sony ešte neoznámilo, no keď sa tak stane, určite Vás budeme informovať.

Ako sa Vám pozdáva takéto vylepšenie pozdáva? Obetovali by ste ešte pár milimetrov rozmeru na takýto obal?

Zdroj: Sony via CultOfAndroid