Úvod Novinky Prvý smartfón s ohnutým displejom dostal cenovku, pripravte si vyše 1000 dolárov!

Prvý smartfón s ohnutým displejom dostal cenovku, pripravte si vyše 1000 dolárov!

11

Ste pripravení? Ak by ste si chceli kúpiť prvý smartfón s ohnutým displejom, Samsung Galaxy Round, mali by ste zamieriť do Kórei. Tento týždeň ho tam totiž začne predávať Samsung za viac než milión wonov, čo v prepočte vychádza na 1,016 dolárov (749€). Jedná sa teda o pekne vysokú cenu, no nikto neočakával, že by Samsung s cenou akokoľvek šetril.

Nový Galaxy Round je v podstate Galaxy Note 3 (hlavne čo sa špecifikácií týka), no chýba mu podpora S Pen. Túto chýbajúcu funkcionalitu sa Samsung rozhodol vykompenzovať ohnutým 5.7 palcovým Super AMOLED displejom. Fakt, že je displej ohybný znamená, že Samsung na jeho výrobu nepoužil sklo, ale plastovú náhradu, čo z neho robí oveľa odolnejšiu voľbu. Vďaka jeho ohnutiu si jednoducho môžete skontrolovať čas alebo zmeškané hovory, či SMSky a to pomocou „prehúpnutia“ telefónu zatlačením na jednu z jeho strán.

Nižšie nájdete videá, v ktorom sú vyobrazené niektoré z výhod Galaxy Round. Čo na to však hovoríte Vy? Je cena za Galaxy Round primeraná tomu, čo ponúka Samsung?

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=UIEExKSjWi4[/fve]

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=S9gMCTwAvig[/fve]

Zdroj: SamMobile