Úvod Novinky Samsung chystá vode a prachu odolný Galaxy S4 Mini Active

Samsung chystá vode a prachu odolný Galaxy S4 Mini Active

1

Odolná verzia vlajkovej lode Samsung Galaxy S4 s prívlastkom „Active“ zrovna čísla predaja netrhala, no uspokojila zákazníkov hľadajúcich zariadenie, ktoré by odolalo aj menej šetrnému zaobchádzaniu vo vlhkom alebo prašnom prostredí.

Samsung i9295 Galaxy S4 Active môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Zariadenie však bolo relatívne drahé a mierne bola poupravená aj jeho samotná špecifikácia oproti originálnej Galaxy S4. Samsung sa snaží vyhovieť naozaj každému a preto zrejme už čoskoro predstaví zariadenie Galaxy S4 Mini ActiveIP67 certifikáciou po vzore väčšieho súrodenca, no s menšími rozmermi a horšími parametrami, čo sa ale pozitívne odzrkadlí na cene a zariadenie bude tým pádom dostupnejšie.

Samsung-S4-Active-GT-I8505 (1) Samsung-S4-Active-GT-I8505

Web GFXBench prezradil aj konkrétnu špecifikáciu smartfónu, pričom by mal disponovať  4,65 palcovým displejom (čo až tak mini nie je) s rozlíšením 800 x 480 pixelov, 1,2 GHz dvojjadrovým procesorom, GPU Adreno 305, 1 GB RAM a 5 Mpix fotoaparátom.

Kedy a za akú cenu sa Galaxy S4 Mini Active objaví na trhu nie je zatiaľ známe ale keďže zariadenie práve prechádza všetkými potrebnými certifikáciami oficiálne predstavenie by nemalo byť ďaleko.

Prijali by ste cenovo prijateľný, vode a prachu odolný smartfón s logom Samsungu?

zdroj: PhoneArena