Úvod Konkurencia Takýto by mal mať dizajn nový tablet Nokia Lumia 2520

[Dohady] Takýto by mal mať dizajn nový tablet Nokia Lumia 2520

0

Podujatie organizované fínskym skautíkom v mobilných technológiách sa nezadržateľne blíži. Uzrie však svetlo sveta i tablet s legendárnou značkou na konštrukcii?

Pred takmer každou veľkou udalosťou niektorého z etablovaných výrobcov, ktorá je navyše čiastočne zahalená rúškom tajomstva, začínajú zaplavovať titulné strany technologický web-stránok a diskusné fóra ohromné kopy tých najrôznejších špekulácií či dohadov. Situácia nie je samozrejme iná ani pred veľkou udalosťou fínskej Nokie. Populárny užívateľ @evleaks taktiež nezabudol a twítol pekný render zatiaľ nepredstaveného tabletu pod modelovým označením Lumia 2520. Dizajn oficiálne neznámeho zariadenia nadväzuje na klasický štýl WP smartfónov Lumia v bledo-modrom (cyan) prevedení (obrázok nižšie).


22. októbra 

Podujatie, kde bude s veľkou pravdepodobnosťou predstavený vôbec prvý tablet od spoločnosti Nokia, začne už o niekoľko dní (konkrétne 22. októbra) v jednom z emirátov UAE – Abu Dhabi. Všetko je dlhšiu dobu oficiálne potvrdené Nokiou na sociálnej sieti Twitter. Oznam v twíte sprevádza aj tajuplný text (nižšie), ktorý zároveň vystihuje tradičnú filozofiu. Znie následovne: „V Nokii veríme v technológii, ktorá zblíži ľudí.„. Očakávať tak môžeme čokoľvek, no najpravdepodobnejší je stále tablet s operačným systémom Windows od Microsoft-u.

Zdroj: @evleaks via engadget.com
Foto: conversations.nokia.com