Úvod Dohady Aktuálne: Pozrite si 7 minútové HD video s Nexus 5 v hlavnej...

Aktuálne: Pozrite si 7 minútové HD video s Nexus 5 v hlavnej roli

21

Na internet sa dostalo sedem minútové video v krásnej kvalite, na ktorom sa neocitol nikto iný, než Nexus 5. Podľa videa, v ktorom sa objavil aj Android 4.4 sa jedná o staršiu verziu softvéru. Pozitívom však je, že takto kvalitný pohľad na Nexus 5 tu ešte nebol.

1 2
Samotné video bolo natočené 9. októbra (podľa lockscreenu), no jednať sa má o prototyp, ktorý pravdepodobne nebol dlhšiu dobu aktualizovaný, keďže mu chýbajú niektoré funkcie, ktoré nám predstavil server Tutti Android. Okrem toho na zadnej strane zariadenia chýba logo Nexus. Aj napriek tomu však video ponúka najdetailnejší pohľad na zariadenie, aký sme doteraz mali možnosť prskúmať. Len v rýchlosti spomenieme zaujímavé duálne reproduktory na spodnej časti zariadenia.

4 5 6
Čo sa softvéru týka, ako sme už spomenuli, pravdepodobne sa nejedná o najnovšiu verziu. Chýbajú totiž prvky ako priehľadná notifikačná lišta, skratka na fotoaparát na lockscreene, nový dialer, či prehľad nainštalovaných aplikácií. Okrem toho sa samotná verzia nazýva KeyLimePie. Tento názov bol zmenený začiatkom septembra na Android 4.4 KitKat.

[fve]http://www.youtube.com/watch?v=2ksOJl0PDDg[/fve]

Ďakujeme za Vaše upozornenia!

Zdroj: YouTube via AndroidPolice