Úvod Novinky iKettle: Rýchlovarná kanvica, ktorú môžete ovládať zo svojho smartfónu

iKettle: Rýchlovarná kanvica, ktorú môžete ovládať zo svojho smartfónu

4

Ak je Vaším najväčším ranným problémom čakať, až voda v kanvici zovrie, tak Vám úprimne závidím. No každý má iné problémy a tie je potreba riešiť. Čakanie na chvíľu, kedy si konečne budete môcť zaliať svoj ranný kofeínový „defibrilátor“, vie byť otravné až uspávajúce, no to vyrieši iKettle – WiFi rýchlovarná kanvica, ktorú môžete ovládať svojím smartfónom.

iKettle prichádza spolu s aplikáciou fungujúcou aj ako budík, ktorý sa Vás po úspešnom zobudení spýta, či chcete „postaviť na kávu“. Keď voda zovrie, bude ďalej aplikácia chcieť vedieť, či sa Vám už podarilo vstať, alebo či chcete udržiavať vodu ešte chvíľu teplú. Kanvica má nastaviteľných niekoľko stupňov teploty, a tak môžete mať teplotu vody pripravenú špeciálne pre rôzne druhy nápojov, ako napríklad voda na čaj bude mať 80°C, zatiaľ čo na kávu 95°C.

ikettle4 ikettle2

 

ikettle1 ikettle3

Dokonca sa ani nemusíte báť, že si podpálite kuchyňu, alebo spôsobíte inú škodu tým, že by kanvica „chcela“ uvariť vodu, aj keď by bola prázdna. Má totiž ochranu, takže v takomto prípade sa nezapne a Vy si môžete so zlepenými očami uvariť svoj ranný nápoj starým dobrým manuálnym spôsobom.

Keď sa pozeráte na názov iKettle a na obrázkoch vidíte iPhone, isto si vravíte, že to je opäť nejaký hlúpy výmysel, ktorý sa Vás netýka a je úplne zbytočný. Možno sa ale Váš uhol pohľadu na vec zmení, keď sa dozviete že iKettle aj s aplikáciou na jej ovládanie je kompatibilná so systémom Android od verzie 2.2 vyššie. Predobjednať si ju môžete na stránke Firebox za £99.99 (119€).

Čo vravíte na takúto rýchlovarnú kanvicu? Pozdáva sa Vám táto WiFi pomôcka, alebo ju považujete za zbytočnosť?

Zdroj:Firebox via AndroidPolice
Foto: Firebox