Úvod Dohady Samsung Galaxy S5 bude odolný voči vode a prachu

Samsung Galaxy S5 bude odolný voči vode a prachu [Dohady]

4

Možno ste už niekde čítali o tom, že Samsung pripravuje odolnú verziu Galaxy Note 3 v podobe Galaxy Note 3 Active, no to by podľa posledných informácií nemalo byť jediné odolné zariadenie, na ktorom Samsung momentálne pracuje.

Podľa správy publikovanej kórejským serverom ET News má byť nový Galaxy S5 odolný voči vode a prachu. Narozdiel od S4 Active a Note 3 Active by takáto odolnosť mala byť prítomná v štandardnom modeli Galaxy S5.

Ak sa vo svete mobilných technológií pohybujete pravidelne, určite viete, že takmer všetky nové high-end zariadenia od Sony takúto odolnosť ponúkajú v „základnom balíčku.“ Ak by tieto dohady boli pravdivé, Samsung by zaútočil na to, čo je pre Sony jeden z najsilnejších marketingových bodov.

Za zmenou v plánoch Samsungu má stáť zvýšený a neočakávaný záujem o odolnú verziu Galaxy S4 Active. Okrem toho sa kórejská spoločnosť snaží zbaviť sa prívlastku „lacný,“ minimálne čo sa spracovania svojich zariadení týka.

Či sa tieto špekulácie premietnu do skutočnosti je ťažké odhadnúť, no z teoretického hľadiska by to dávalo zmysel. Samsung by síce musel zmeniť dizajn svojho zariadenia, no to nie je nič, čo by sa nedalo zvládnuť, keďže Sony takouto zmenou prešiel pred niekoľkými mesiacmi.

Čo si myslíte Vy? Mal by Samsung ponúkať vlajkovú loď, ktorá je odolná voči prachu a vode alebo Vás takáto vymoženosť netrápi?

Zdroj: AndroidAuthority
Foto: CNET