Úvod Aplikácie Facebook testuje nový vzhľad Messengeru, vyzerá ako spojenie iOS 7 a...

[APK] Facebook testuje nový vzhľad Messengeru, vyzerá ako spojenie iOS 7 a KitKat

22

Facebook dnes začal rozposielať aktualizáciu svojej obľúbenej aplikácie Messenger pre niekoľkých užívateľov. Nová verzia prináša nové funkcie a samozrejme nový vzhľad.

fbmessengerObrovskou zmenou je, ako na prvý pohľad vidíte, nový vzhľad, ktorý tým, ako vyzerá, pripomína iOS 7 a podľa uniknutých screenshotov aj Android 4.4 KitKat. Musíme uznať, že vyzerá veľmi príjemne.

Aplikácia okrem toho disponujeme novými spôsobmi, ktorými môžete rýchlejšie začať konverzáciu so svojimi priateľmi. V aplikácii budete pri každej profilovej fotke vidieť modrú ikonku Messengeru, ktorá naznačuje, že daný užívateľ je online, alebo šedú ikonku Facebooku, ktorá zas naznačuje, že daný užívateľ sa momentálne nedá zastihnúť. Okrem toho budete môcť danému človeku napísať SMS správu, ak nebudú prihlásení (je nutné overiť svoje číslo).

Facebook zmeny zakončil v štýle a to úplne novým menu. Pribudli tri nové stĺpce, do ktorých boli roztriedené funkcie aplikácie. Na výber máte stĺpec s kontaktmi, v ktorých nájdete všetkých svojich priateľov, vrátane tých, ktorých máte na zariadení, hneď vedľa máte najnovšie správy a hneď vedľa nich sídlia nastavenia, kde si viete nastaviť veci ako zdieľanie polohy.

Zabudnúť nemôžeme ani na Chat Heads. Jednou nevýhodou je chýbajúce posielanie SMS správ priamo cez Messenger. Dostupnosť aplikácie je zatiaľ neistá, my sa pokúsime získať .apk súbor pre tých, ktorí budú chcieť novinku vyskúšať v predstihu.

Aktualizácia: Stiahnite si novú verziu Messengeru. Pozor, nezaručujeme kompatibilitu so všetkými zariadeniami, ani správne fungovanie.

Ďakujeme za tip, Dávid!

Zdroj: Facecbook via Droid-Life