Úvod Novinky Android Aktualizované: Android 4.4 KitKat: Nové obrázky odhaľujú svetlú premenu

Aktualizované: Android 4.4 KitKat: Nové obrázky odhaľujú svetlú premenu

2

O novej verzii Androidu sa špekuluje už nejaký ten mesiac. Spočiatku sme sa bavili o KeyLimePie, neskôr o KitKat. Vďaka šikovným redaktorom z technologického servera AndroidPolice sa teraz môžeme pozrieť na jednu z prvých zmien.

 

Aktualizácia 15:50: Po snímke obrazovky aplikácie „Prevzatia“ z nového Androidu 4.4 KitKat sa objavili na verejnosti ďalšie, tentokrát poukazujúce na obrazovku nastavení alebo lockscreen, na ktorom sú napríklad badať ikony vo „flat“ dizajne.

android-4-4-kitkat-lockscreen

android-4-4-kitkat-einstellungen

Redaktorom sa podarilo získať screenshot z prerobeného prostredia aplikácie „Prevzatia,“ ktorá bola prakticky nezmenená už niekoľko rokov.

Podľa screenshotu sa jej prostredie zmení z tmavej verzie Holo na svetlú a vynoví sa aj jej ikonka. Nová verzia by sa mala objaviť až v Android 4.4, čo znamená, že na overenie tejto špekulácie si ešte budeme musieť počkať.

Android 4.4 KitKat by mal Google predstaviť spolu s druhou generáciou 10 palcového tabletu a novým smartfónom, Nexus 5, už tento mesiac. Chcel by som Vás však upozorniť, že všetko je momentálne v rovine špekulácií a nič nebolo potvrdené oficiálne.

Zdroj: AndroidPolice via AndroidAuthority