Úvod Výrobcovia Asus Poznáme 2. výhercu nadupaného tabletu Nexus 7 (2013)!

Poznáme 2. výhercu nadupaného tabletu Nexus 7 (2013)!

5

Mesiace nám bežia ako voda, a tak je čas predstaviť už druhého výhercu Nexus 7 (2013) v súťaži, ktorú sme ako jediný Android web na Slovensku spustili hneď po jeho predstavení.

Aby sme Vám oprášili pamäť, súťaží sa o Nexus 7 (2013), teda najnovší sedem palcový tablet od Google, ktorý bol predstavený len pred niečo vyše mesiacom. Novinka od Google ponúka Full HD displej, štvorjadrový procesor a čistý Android, ktorý je, ako sme už spomenuli v našej recenzii, perfektne vyladený.

Predtým, ako si vyhlásime víťaza, by som sa chcel poďakovať všetkým zúčastnením a samozrejme aj nášmu exkluzívnemu partnerovi Asus-shop.sk, ktorý venoval tablety do našej súťaže. O výhru Nexus 7 (2013) sa v zlosovaní pobilo až 5374 ľudí (po vymazaní duplikátov), čo svedčí o fantastickej komunite, ktorá má záujem o najnovšie zariadenia.

Prečítajte si: Recenzia Nexus 7 (2013)

Výherca

Teraz už však k veci. Vďaka osvedčenej službe Random.org, ktorá sa stará o náhodné losovanie, sme vybrali už druhého víťaza, ktorým sa stal Michal Tkáč zo Sučian, ktorému k výhre srdečne blahoželáme! Výhercu budeme kontaktovať emailom, takže naň rozhodne treba odpísať.

Tretie a zároveň posledné kolo súťaže o skvelý tablet Google Nexus 7 (2013) začína už zajtra a končí o mesiac, teda 5. októbra, kedy tretí kus darujeme poslednému šťastlivcovi. Ak sa do súťaže budete chcieť zapojiť, nezabudnite nás navštíviť aj zajtra, kedy zverejníme prihlasovací formulár.

Ešte raz veľká vďaka za podporu a veľa šťastia v súťažení!