Úvod Dohady Sony Xperia Z1 mini: Obrázok predného panelu a špecifikácie najvýkonnejšieho drobca

Sony Xperia Z1 mini: Obrázok predného panelu a špecifikácie najvýkonnejšieho drobca

9

Minulý týždeň, ešte pred oficiálnym začatím IFA 2013 sme sa dočkali predstavenia jedného z najprémiovejších Android zariadení vôbec. Sony totiž predstavil Xperia Z1, 5 palcový smartfón bez kompromisov. Okrem toho, že je odolný voči prachu a vode, ponúka 1080p displej, Snapdragon 800, 2GB RAM a 20.7MPx fotoaparát. Páči sa Vám, no nie ste veľkým fanúšikom 5 palcovým telefónov? Nezúfajte, Sony pripravuje riešenie.

Hovorím samozrejme o novej Xperia Z1 mini, teda zmenšenej verzii Xperia Z1. Vďaka ETradeSupply máme možnosť nahliadnuť do budúcnosti a pozrieť sa na to, ako bude vyzerať najvýkonnejšia „mini“ verzia Android smartfónu.

Sony totiž plánuje zanechať takmer všetky špecifikácie nezmenené. Rozdiel má byť len v displeji, ktorý bude pri 4.3 palcoch menší a jeho rozlíšení, ktoré sa zníži z Full HD 1080p na HD 720p, a batérii, ktorá ponúkne menšiu, 2,400mAh kapacitu.

Nezmenené zostanú tie najzaujímavejšie súčiastky, menovite Snapdragon 800, 2GB RAM a 20.7MPx fotoaparát. Japonský zdroj tvrdí, že mini verzia Xperia Z1 bude dostupná už túto jeseň, čo bohužiaľ znamená od dnešného dňa, až do 31. decembra. Presnejšie to zatiaľ bohužiaľ nevieme odhadnúť.

Zdroj: RBmen via AndroidBeat