Úvod Hry Shadowrun Returns – RPG pecka za peckovú cenu

Shadowrun Returns – RPG pecka za peckovú cenu

1

V Google Play pribudol ďalší herný kúsok – Shadowrun Returns, na ktorom si zgustnú predovšetkým nadšenci žánru RPG. Nejde však doslovne o novú hru. Klasika Shadowrun má už cez 20-rokov.

Android hra Shadowrun Returns predstavuje prispôsobenú verziu populárnej RPG pecky na dotykové zariadenia (tablety). Hráča prenesie do sveta plného mágie, elfov, trolov, akcie a symbiózy technológie s hmotou a vedomím, kde sa ocitne v koži žoldniera žijúceho na pokraji spoločnosti. Tento virutálny svet v roku 2054 ovládajú mocné korporácie, uliciam vládne mágia či rôzne technológie a k tomu všetkému je najbezpečnejšie spoliehať sa len sám na seba.

[app]com.harebrainedschemes.shadowrun[/app]

Shadowrun Returns ponúka prostredníctvom kampane pre jedného hráča viac ako 12-hodín herného času, prešpekulované herné prostredie, ťahový štýl hrania (turn-based) a až cez 350 rôznych zbraní, kúziel a schopností, ktorými sa môže hráč vyzbrojiť do sveta plného nebezpečia a nástrah.

Keďže ide o tzv. „rolovú“ hru (Role-Playing Game), tak nechýba ani možnosť vytvoriť si charakter, resp. žoldniera (virtuálnu postavičku) podľa svojich predstáv. Na výber je pritom až zo šiestich unikátnych tipov.

Po grafickej stránke Shadowrun Returns extra nevyniká, no aj napriek tomu nepochybne dokáže v slabších jedincoch vyvolať pocit závislosti.

Hru spustíte na Android tablete s 1GB RAMkou a verziou operačného systému ICS (Ice Cream Sandwich) a vyššou. Pre dáta odporúčame rezervovať aspoň 2GB v ukladacom priestore. Pripravte si však okolo 8€, za kvalitu sa totiž poriadne platí.

Zdroj: play.google.com via cultofandroid.com
Foto: play.google.com