Úvod Neprehliadnite vlavo Porovnanie špecifikácií: Samsung Galaxy Note 3 vs. Samsung Galaxy S4

Porovnanie špecifikácií: Samsung Galaxy Note 3 vs. Samsung Galaxy S4

4

Nadšenci populárneho phabletu si včera prišli na svoje. Samsung totiž predstavil pokračovanie malé tabletu/veľkého smartfónu Galaxy Note, tentokrát už v tretej edícii.

GALAXY_Note_3(3)

Galaxy Note 3 je pripravený zaujať predovšetkým zákazníkov, ktorí potrebujú najmä kvalitný pracovný nástroj. Prostredníctvom sady nového či aktualizovaného softvéru a inteligentného pera S Pen umožní zvýšiť efektivitu nie len pri plánovaní alebo organizovaní, a poskytne taktiež priestor pre kreatívne činnosti užívateľov, navyše v ekologickom prostredí.

Najväčší rozdiel medzi Galaxy Note 3 a Galaxy S4 spočíva v čipsete (procesore) a batérii (+ zabudovaný S Pen a väčší displej pri modely Galaxy Note 3 – čo je ale skôr samozrejmosť a nie aktualizácia). Starší smartfón Galaxy S4 tak nepochybne poskytne na rozdiel od čerstvého Galaxy Note 3 trošku nižší výkon. Rozdiel bude však vidieť aj v cene pre konečných zákazníkov.

Snímka obrazovky 2013-09-05 o 12.01.15
Obr. – Jednoduché porovnanie špecifikácií: Galaxy Note 3 vs. Galaxy S4 

Pri výbere sa bude musieť užívateľ rozhodnúť, na čo chce vlastne dané Android zariadenie využívať. Pre bežných užívateľov, ktorí potrebujú smartfón na fotenie, komunikáciu na sociálnych sieťach, konzumáciu multimédií, internetové surfovanie, odporúčam Samsung Galaxy S4. Pre užívateľov, ktorí zase počas pracovného výkonu/volného času potrebujú pri sebe kdekoľvek a kedykoľvek aj poznámkový blok, papier, ceruzky, perá atď., jednoznačne odporúčam Samsung Galaxy Note 3.

Zdroj: androidauthority.com, phonearena.com
Foto: samsungifa2013.com