Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 52.

Piatková porcia Android aplikácií 52.

2

Týždeň ubehol ako voda, čo znamená, že sa opäť môžete ponoriť do výberu aplikácií a hier, ktoré sú tentokrát v pomere 4:6.

V článku tak nájdete tipy na elegantný reader, nástroj na zálohu fotografií a taktiež aplikáciu na ich úpravu či futuristické LED svetlo.

Hráči určite otestujú hry v štýle nekonečného behu, logickej oddychovky, parádnej arkády alebo pozoruhodnej kombinácie zombie a puzzle žánru. Svoje reakcie si otestujete v hre TapAtack.

Pekný víkend!

Digg

Výber_027

Pekná, ucelená a jednoduchá „čítačka“ RSS kanálov, feedov a všeobecne všetkých vašich obľúbených zdrojov s možnosťou zdieľania na všemožné sociálne siete. Ideál pre každodenných hltačov textu.

[app]com.diggreader[/app]

 

Photofeed

Výber_028

Photofeed automaticky a bezpečne zálohuje a organizuje všetky vaše fotografie zo všetkých vašich zariadení na jednom online úložnom mieste. Môžete pristupovať k fotografiám a zdieľať ich z hocakého miesta kde sa nachádzate. Bezplatný účet poskytuje priestor na 1000 fotografií, pričom ďalšie miesto je možné si dokúpiť.

[app]com.photofeed.android[/app]

 

Snapshot Text Editor

Výber_029

 

Aj v tejto piatkovej porcií sa našlo miesto pre šikovný nástroj na úpravu fotiek. Tento dokáže do obrazových zážitkov pridávať rôzne druhy textu a iných zaujímavostí.

[app]com.galaxy.instatext.photoeditorcistudio[/app]

 

Flashlight Illuminus

Výber_030

Flashlight Illuminus premení váš LED blesk na šikovnú baterku v sci-fi dizajne, stroboskop funkciou s deviatimi úrovňami či zvukom.

[app]com.flashlight.illuminus[/app]

 

Totem Runner

[fve]http://youtu.be/gLHaMdn9keY[/fve]

Titulov s herným princípom nekonečného behu je v Play Store viac, no táto zapôsobí originálnym dizajnovým spracovaním a príbehom. Hlavný hrdina je transformovateľný do podoby vtáka či zvieraťa, čo bude treba využívať podľa aktuálnej situácie v strastiplnom behu kombinovaným s bojom.

[app]com.chillingo.totemrunner.android.rowgplay[/app]

 

BRAVOMAN: Binja Bash!

[fve]http://youtu.be/RKFum9BRReo[/fve]

Žáner side-scrolling arkádoviek je nesmrteľný a každý nový prírastok v tomto návykovom segmente poteší. Nepriateľské útoky, super kombá, pohyby, skoky, skryté úrovne…na pár hodín o zábavu postarané.

[app]jp.co.bandainamcogames.NBGI0147[/app]

 

TapAttack!

[fve]http://youtu.be/cabAsl1FWTA[/fve]

Otestujte si svoje reakcie v tejto zábavnej, či skôr frustrujúcej hre. Dotknite sa vyznačeného miesta čo najrýchlejšie, získajte hviezdy a dosiahnite TOP skóre, s ktorým sa môžete pochváliť na Twitteri prostredníctvom zdieľania.

[app]com.extratimegames.wackadroid[/app]

 

Containment The Zombie Puzzler

[fve]http://youtu.be/snvNHkbXZEs[/fve]

Zombie hier sme už videli neúrekom a tých puzzle ani nehovorím. Skĺbenie týchto dvoch žánrov ale prináša niečo úplne nové a čuduj sa svete, vcelku zábavné a funkčné. Princíp hry Vám najlepšie sprostredkuje video vyššie.

[app]com.bootsnakegames.containmentgame[/app]

 

Stickman Downhill

[fve]http://youtu.be/vdPIOWL9qhE[/fve]

Stickman je po dlhšej dobe späť a tentokrát s Downhill novinou. Pustite sa dole kopcom na jednom z 15-tich bicyklov a ukážte, aký ste frajer. Potešia prepracované pády, 70 tratí a cena za hru 0 €.

[app]com.djinnworks.StickmanDownhill[/app]

 

FlowDoku

[fve]http://youtu.be/fgkoveODlA0[/fve]

Niekto pred akciou uprednostňuje kľudný puzzle žáner s patričnou dávkou logiky. FlowDoku je presne táká hra a budete v nej musieť na základe dvoch logických pravidiel prepájať skupiny trojuholníkov, diamantov a štvorcov. Veľa šťastia.

[app]com.hapafive.flowdoku[/app]

zdroj: Play Store