Úvod Novinky O2 začal ponúkať neobmedzené SMS za 6€ pre O2 Fér

O2 začal ponúkať neobmedzené SMS za 6€ pre O2 Fér

3

Okrem zákazníkov, ktorí využívajú paušálne služby si O2 prichystal výhody aj pre zákazníkov, ktorí si užívajú O2 Fér. Od dnes si všetci existujúci aj noví O2 Fér zákazníci s platbou na faktúru, či predplatenou kartou môžu uplatniť balík neobmedzených SMS správ za 6€.

Vďaka tomuto balíku budete môcť posielať neobmedzený počet SMS správ do všetkých sietí na Slovensku, ako aj zo Slovenska do krajín EU. Ak ste si náhodou kúpili nový telefón so službou O2 Mobil+, ste v O2 Fér a máte navolenú platbu na faktúru, získavate neobmedzené SMS do všetkých sietí na 18 mesiacov zadarmo.

„V O2 prinášame stále niečo extra všetkým našim zákazníkom, bez rozdielu, tým novým aj tým existujúcim, ktorých už je 1,4 milióna. Aktuálna ponuka znamená pre O2 Fér zákazníkov s platbou na faktúru, alebo predplatenú kartu, výhodnejšie SMS a to buď v balíku neobmedzených SMS za 6 eur pre všetkých existujúcich aj nových O2 Fér zákazníkov, navyše zákazníci s platbou na faktúru tiež neobmedzené SMS na 18 mesiacov pri kúpe nového telefónu so službou O2 Mobil +,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Balík neobmedzených SMS správ do všetkých sietí za 6€ pre O2 fér prebieha pomocou SMS správy, ktorú treba poslať v tvare „SMS A“ na číslo 99 222, v prípade deaktivácie zašlite SMS správu v tvare „SMS D“ na to isté číslo.

Dnes O2 predstavil aj zmeny, ktoré sa týkajú mobilného internetu pre zákazníkov, ktorí využívajú paušálne služby. Tí okrem bonusu na telefón získavajú predplatené dáta až do výšky 500MB.

Zdroj: Tlačová správa