Úvod Novinky O2 k svojim paušálom pridáva dáta zadarmo

O2 k svojim paušálom pridáva dáta zadarmo

8

Najmodrejší operátor na Slovensku, O2, aktualizoval svoju ponuku paušálov. K modrému, striebornému a zlatému paušálu totiž začal poskytovať dáta zadarmo. Túto novinku si môžu začať užívať existujúci ako aj noví zákazníci.

„Počúvame našich zákazníkov a vieme, že v čase smartfónov sú dáta pre väčšinu z nich už nevyhnutnosťou a tak sme z nich k Modrému, Striebornému a Zlatému O2 Paušálu spravili samozrejmosť. Každý existujúci aj nový zákazník ich bude môcť využívať ako súčasť svojho Paušálu, k tomu môže využiť aj bonus na kúpu nového telefónu a zostávajú samozrejme neobmedzené SMS do všetkých sietí. V O2 sa totiž snažíme prinášať stále niečo extra pre všetkých našich zákazníkov bez rozdielu, tých nových aj tých existujúcich, ktorých už je 1,4 milióna.“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Okrem dát zadarmo budú mať zákazníci O2, ktorí si zvolili paušál možnosť využiť aj neobmedzené SMS do všetkých sietí, volania a bonus na telefón.

o2pausal

Pre Strieborný O2 Paušál to teda znamená, že za 20 eur zákazník dostane 150 minút na volanie, neobmedzené SMS do všetkých sietí, 126 eur na kúpu nového telefónu a 500MB dát zadarmo. Po prečerpaní 500MB limitu si zákazníci môžu tento balíček obnoviť za 3 eurá ľubovoľný počet krát za jeden mesiac. Jednoducho stačí poslať SMS s textom OBNOVA A na číslo 99222, v prípade deaktivácie stačí poslať SMS s textom na OBNOVA D na rovnaké číslo.

Zdroj: Tlačová správa