Úvod Smartphony Dohady Nový render Nexus 5 je zatiaľ najpresnejšia reprezentácia nového smartfónu od Google

Nový render Nexus 5 je zatiaľ najpresnejšia reprezentácia nového smartfónu od Google

7

Používateľ Redditu zostrojil zatiaľ najpresnejšiu reprezentáciu pripravovaného smartfónu od LG a Google, ktorá je založená na najnovších informáciách.

O novom Nexus smartfóne sa v poslednom čase akoby roztrhlo vrece s informáciami. Od predstavenia Android 4.4 KitKat sa spustila vlna špekulácií, medzi ktorými nechýbali ani rendery a fotografie z FCC.

Presne pomocou fotografií z amerického úradu pre schvaľovanie mobilných zariadení sa jedného používateľovi služby Reddit podarilo pripraviť render, ktorý má k finálnej podobe Nexus 5 pravdepodobne najbližšie.

nexus-chybajuci-reproduktor

Jedinou záhadou však ostáva fakt, že novému Nexusu chýba reproduktor pre prijímanie hovorov. Ron Amadeo, redaktor servera Ars Technica sa rozhodol, že celú záležitosť preskúma. Spočiatku si totiž myslel, že fakt, že Nexus 5 môže chýbať reproduktor je spôsobený len nekvalitnou fotkou, ktorá je zaostrená na odraz na displeji. Spravil teda podobný pokus, tentokrát s LG G2, Nexus 4 a Galaxy Nexus. Na všetkých je však reproduktor jasne viditeľný.

Je teda dosť možné, že sa nejedná o finálnu verziu a reproduktor tam bude doložený alebo sa jedná o nový spôsob šírenia zvuku.

Čo si myslíte Vy? Dokázal LG skryť reproduktor tak, že je takmer neviditeľný alebo sa jedná o novú technológiu? Váš názor nám dajte vedieť v diskusii nižšie.

Zdroj: AndroidAuthority