Úvod Dohady Takto vyzerá nový Nexus 5 – render založený na videu z predstavenia...

Takto vyzerá nový Nexus 5 – render založený na videu z predstavenia Android 4.4 KitKat

4

Len nedávno dal Google vedieť celému svetu, že schému Key Lime Pie ruší (ak vôbec existovala) a namiesto nej sa budeme baviť o Android 4.4 KitKat, čo nejedného z nás prekvapilo. Prekvapilo to podľa všetkého aj zamestnancov, keďže tí sa pri vztýčení novej sochy rozbehli na trávnik pred Googleplexom aby si celú akciu natočili na svoj smartfón. Medzi všednými Nexus 4 sa však blysol aj jeden zaujímavý, zatiaľ nepredstavený model. Keďže mal na zadnej strane logo Nexus a LG, je dosť možné, že sa jedná o Nexus 5.

Hneď po tom, ako si redaktori, vrátane nás všimli, že vo videu sa nachádza aj neznáme zariadenie, ktoré rozhodne zatiaľ nebolo predstavené, Google video okamžite stiahol. Vyzerá to teda tak, že sa skutočne jedná o niečo, čo by mohlo byť predstavené a to už v nasledujúcich mesiacoch.

nexus5-render

Čo sa dizajnu týka, logo Nexus je horizontálne, podobne ako tomu je aj pri Nexus 7 (2013) a na Nexus 10. Okrem iného nás ohromila veľkosť samotného senzoru na zadnej strane zariadenia, čo by naznačovalo, že nový Nexus by mohol disponovať rovnako ako LG G2, 13MPx fotoaparátom.

Čo na to hovoríte? Prijali by ste nový Nexus 5 založený na LG G2 s takýmto dizajnom alebo by ste sa mu radšej vyhli?

 

Zdroj: Yugatech