Úvod Dohady HTC One max: Snapdragon 600, 5.9″ displej, 2GB RAM, 3,300mAh batéria a...

HTC One max: Snapdragon 600, 5.9″ displej, 2GB RAM, 3,300mAh batéria a cena $800

10

HTC sa pripravuje na predstavenie svojho prvého phabletu, ktorý zaradí do portfólia, hneď vedľa HTC One a HTC One mini. V Číne to niekto pravdepodobne nevydržal a na internet „zavesil“ hlavné špecifikácie a sériu nových fotografií.

htconemax1

Čo sa špecifikácií týka, tam HTC v poslednej dobe mnohých sklamal. Nové informácie totiž tvrdili, že svoj veľký telefón nevybaví najrýchlejším čipom Snapdragon 800. Namiesto neho mal totiž použiť menej výkonný Snapdragon S4 Pro. Ako to tak vyzerá, ani táto informácia nie je správna, keďže nakoniec sa v novom phablete údajne objaví Snapdragon 600, spolu s 5.9 palcovým Full HD displejom, Android 4.3, 2GB RAM, 16GB vnútornej pamäti a 3,300mAh batéria.

htconemax2 htconemax3 htconemax4

Zadný fotoaparát by mal byť opäť založený na technológii Ultrapixel, no zatiaľ sa nevie, či príde aj s optickou stabilizáciou obrazu (OIS). Na prednej strane bol použitý 2.1MPx senzor. Na zadnej strane sa okrem 4MPx fotoaparátu nachádza LED blesk spolu s niečím, čo sa podobá na snímač odtlačkov prstov.

Na fotografiách sa nachádza HTC One max 4G LTE, ktorý prichádza v dual SIM verzii, čo naznačuje, že sa jedná o čínsku verziu s označením HTC 8088. Medzinárodná verzia HTC One pravdepodobne neponúkne dual SIM a rozšíriteľnú pamäť.

htconemax5 htconemax6 htconemax7 htconemax8

Čo sa ceny týka, HTC One max by mal stáť približne $800, čo je pri zaujímavom spôsobe, akým sa pri zariadeniach prepočítavajú doláre na eurá rovných 800€. Zariadenie by pritom malo byť dostupné už tento október.

Zdroj: Weibo via GSMArena