Úvod Novinky Android HTC One Max sa objavil na fotke spolu s Galaxy Note 3

HTC One Max sa objavil na fotke spolu s Galaxy Note 3

1

Vďaka novým fotkám, môžeme porovnať HTC One Max s Galaxy Note 3 a to nám celkom dáva predstavu o jeho konečných špecifikáciach.

Uniknutých informácií o HTC One Max už zopár bolo, a čo sa týka vzhľadu, máme už dosť dobrú predstavu, čo očakávať. Čo sa týka hardvérových špecifikácií, tam si stále nie sme uplne istí, ale vzhľadom na tweet od @evleaks by mal byť HTC One Max poháňaný procesorom Snapdragon S4 Pro APQ8064, namiesto Snapdragon 800 o ktorom sa špekulovalo zo začiatku.

Dnes sa ale na čínskom Weibo (mikroblogovací portál) objavil rozsiahly únik fotografií a niekoľko ďalších veľmi zaujímavých útržkovitých informácí o „prerastenom“ telefóne. Na obrázku je ale čínska verzia HTC One Max, ktorá sa môže líšiť niektorými dizajnovými prvkami od medzinárodnej verzie.

Takže najprv tu máme skupinovú fotografiu, ktorá zachycuje v prvom rade HTC One Max, spolu s Galaxy Note 3 a Galaxy S4. S jeho 5,9″ displejom a prednými duálnymi reproduktormi je HTC One Max o poznanie väčší ako konkurenčný model.

htc-one-max-leak-weibo-3-645x483

Ďalej, čítačka odtlačkov prstov, o ktorej je v poslednej dobe dosť počuť.

htc-one-max-leak-weibo-9-645x483

Majiteľ tohto HTC One Max už ho stihol aj rootnuť.

htc-one-max-leak-weibo-4-645x483

 

 

htc-one-max-leak-weibo-11-645x483

Zobrazená verzia HTC One Max je verzia pre China Mobile pomenovaná HTC 8088. Tá dosponuje odnímateľným zadným krytom a slotom na MicroSD pamätové karty, no technológiou dual SIM už nie, ako sa dalo od čínskej verzie očakávať. Samozrejme sa môže jednať o prototyp, alebo ďalšiu nefinálnu verziu a komerčná verzia bude disponovať dual SIM.

Ťažko povedať, akým procesorom bude HTC One Max nakoniec disponovať, záleží, komu sa rozhodnete veriť. Pravdepodobne to nakoniec predsa len bude Snapdragon S4 Pro spolu s grafickýám jadrom Adreno 320.

Všetky fámy smerujú k tomu, že HTC One Max by mal byť vydaný v októbri a do Vianoc by mal byť dostupný na skladoch. Všetko budeme podrobne sledovať, tak nezabudnite sledovať aj Vy nás.

 

htc-one-max-leak-weibo-7-645x483htc-one-max-leak-weibo-6-645x483htc-one-max-leak-weibo-2-645x483

 

Uvažujete o kúpe HTC One Max? Koľko by ste boli ochotní doň investovať?

Zdroj: Androidauthority