Úvod Aplikácie Chronus: Pekný widget hodín od vývojára obdobnej aplikácie pre CyanogenMod

Chronus: Pekný widget hodín od vývojára obdobnej aplikácie pre CyanogenMod

4

Vývojár, ktorý stojí za obľúbeným widgetom hodín – cLock (starší názov Chronus) pre CyanogenMod, zverejnil takmer identickú Android aplikáciu v Google Play aj pre Androiďákov, ktorí nepoužívajú túto populárnu ROM-ku v mobilnom zariadení.

Vďaka neustále narastajúcej popularite elegantného cLock widgetu v CyanogenMod-e, ho vývojár sprístupnil vo forme samostatnej aplikácie (pod názvom Chronus) i pre širokú verejnosť bez nutnosti root-ovania Android zariadenia. Bežní majitelia smartfónov a tabletov s operačným systémom Android tak dostali príležitosť nadobudnúť skúsenosť z používania, ktorá bola doteraz prístupná len pre tzv. „geekov„. Inštalácia aplikácie Chronus nie je samozrejme ničím iná od ostatných Android aplikácií v obchode Google Play. Stačí len vykonať bežnú procedúru a sťahovanie môže veselo začať.

[app]com.dvtonder.chronus[/app]

Android aplikácia Chronus sa funkcionalitou neodlišuje od cLock widget-u. Umožní teda pridať na pozadie jednoduchý a zároveň praktický widget zobrazujúci informácie ako aktuálny čas, počasie či poznamenané udalosti v kalendári.

K dispozícii je zatiaľ len verzia zdarma, no podľa slov v Google Play popise aplikácie príde platená verzia už v priebehu posledného štvrťroka 2013 s prémiovými funkciami a možnosťami prispôsobenia.

Zdroj: play.google.com via phandroid.com
Foto: play.google.com