Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 54.

Piatková porcia Android aplikácií 54.

4

Predzvesť víkendu v podobe piateho dňa v týždni je tu a sním aj pár tipov na zaujímavé aplikácia a hry. V dnešnom výbere nájdete aplikáciu na veľmi bezpečnú komunikáciu, „sledovač“ internetového pripojenia, kalkulačku, LG G2 emulátor, aplikáciu národnej bločkovej lotérie a skvelý agenda wiidget.

Herný segment zastupuje strategická novinka od Gameloftu, akčná likvidácia nepriateľov zo vzduchu, Gravity hra k rovnomennému filmu a jeden bizardnejší titul.

Pekný víkend!

Wickr

[fve]http://youtu.be/mcIYpJfRsBw[/fve]

Wickr je aplikácia, ktorá Vám umožní odosielať správy chránené pokročilým šifrovaním, po komunikácií nezostávajú nikde metadáta v podobe napríklad času či miesta a autori prostredníctvom aplikácie nepožadujú žiadne osobné údaje a ani iné citlivé informácie nebudú nijakým spôsobom zhromažďované.

[app]com.mywickr.wickr[/app]

 

NetLive

Výber_059

NetLive Vám umožní sledovať rýchlosť vášho internetového pripojenia ako aj aktuálny prenos dát. Zistíte tak napríklad, ktorá aplikácia Vám v reálnom čase ukrajuje z dátového balíčka. Ideálne je použiť widget aplikácie.

[app]com.richardlucasapps.netlive[/app]

 

My Calc

Výber_060

Škola pred nedávnom začala a mať výkonnú kalkulačku po ruke je na nezaplatenie. Táto obsahuje množstvo funkcií vrátane vedeckých, percentuálnych, goniometrických a množstva iných potrebných pri štúdiu a práci.

[app]com.mdroidapps.mycalc[/app]

 

LG G2 Emulator

Výber_061

Táto aplikácia nie je zrovna užitočná, no ak Vás zaujala vlajková loď spoločnosti LG, model G2, vyskúšať si môžete jeho funkcie a zaujímavosti prostredníctvom tohto, v celku podareného emulátora.

[app]com.lg.g2master[/app]

 

Today

Výber_062

Today je skvelý, minimalistický widget zobrazujúci vašu agendu a je synchronizovaný s Google kalendárom. Zobrazenie udalostí a povinností v prehľadných zoznamoch je veľmi príjemné a aj keď je aplikácia platená, za investíciu stojí.

[app]com.underwood.agenda[/app]

 

TIPOS Národná bločková lotéria

Výber_063

 

Určite ste v posledných dňoch zaznamenali rozruch okolo bločkovej lotérie a ak svoje bločky úpenlivo odkladáte, zaregistrovať ich môžete aj prostredníctvom aplikácie. Aplikácia občas nefunguje tak ako má, môže sa objaviť problém s prihlásením či preťaženie systému registrácií. Niet sa čomu čudovať, keďže sa jedná o štátnu zákazku, no podstate sa Vám ale bloček nakoniec podarí vždy zaregistrovať.

[app]nbl.nbl[/app]

 

Total Conquest

[fve]http://youtu.be/lIp4vXWhvi8[/fve]

Caesar je mŕtvy. To znamená, že o jeho miesto sa zvedie urputný boj a nebude to len o jednej aliancii. Gameloft potichu vypustil do éteru novú strategickú hru, v ktorej Vás čaká desať druhov jednotiek, možnosti vylepšenia či uzatvárania vojnových partnerstiev a hlavne boj. Odporúčame trailer.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftKIHM[/app]

 

Gravity

[fve]http://youtu.be/OiTiKOy59o4[/fve]

Ak patríte medzi filmových fanúšikov, určite ste postrehli nový film Gravity, ktorého trailer si môžete pozrieť vyššie. V Play Store sa objavila sprievodná hra k tomuto snímku, v ktorej budete musieť zachrániť kozmonauta plávajúceho vesmírom a vrátiť ho naspäť na stanicu ISS. Ovládanie v beztiažovom stave nebude hračka.

[app]com.warnerbros.gravity[/app]

 

Zombie Gunship

[fve]http://youtu.be/NOJHHDNAZ34[/fve]

Za 0,75 € získate akčnú hru, v ktorej budete pekne z výšky s populárnou AC -130 likvidovať zombíkov a doslova ich sprchovať dávkami prieraznej munície. Ak ste hrali Call of Duty Modern Warfare určite Vám tento titul pripomenie jednu veľmi podarenú misiu práve z tejto hry.

[app]com.limbic.ac130[/app]

 

Dumb Ways to Die

[fve]http://youtu.be/IJNR2EpS0jw[/fve]

Táto hra by sa dala nazvať mierne bizardnou, pretože je zložená z viacerých minihier, v ktorých budete musieť dosiahnuť čo najvyššie skóre zabíjaním divných postavičiek všemožnými spôsobmi. Za odmenu Vám bude odomknuté…hudobné video.

[app]air.au.com.metro.DumbWaysToDie[/app]

zdroj: Play Store