Úvod Aplikácie School Marks Manager – virtuálna žiacka knižka

[Tip na aplikáciu] School Marks Manager – virtuálna žiacka knižka

0

Android aplikácia School Marks Manager predstavuje výbornú pomôcku pre každého žiaka či študenta. Umožní totiž prehľadne zaznamenávať získané známky z predmetov, dokáže poskytnúť funkcie správcu úloh a tiež disponuje miestom na zápis dátumov nadchádzajúcich testov alebo iných skúšok.

Škola pre stredoškolákov už pred pár dňami začala, nevyhnú sa tomu však čoskoro ani vysokoškoláci, preto tentokrát prinášame tip na aplikáciu, ktorú využijú a ocenia predovšetkým poctiví študenti.

unnamed-15

Android aplikácia s názvom School Marks Manager dostala od vývojárov pekne spracované užívateľské prostredie, inšpirované jednoduchým Holo dizajnom. No a ako sa už vyššie stručne spomenulo, ide o tzv. virtuálneho kríženca klasickej žiackej knižky a poznámkového zošita. Užívateľ si tak môže do aplikácie zapísať získané známky (hodnotenie – A až F, 1 až 5 alebo percentuálnou formou) s príslušnou úrovňou dôležitosti alebo poznačiť termín blížiacich sa skúšok, aby sa nezabudol poriadne pripraviť. Hodnotenie nie je zatiaľ celkom prispôsobené pre študentov vysokých škôl v našich končinách (A+,A, A-, B+, B, B-, C+, C, C-, D+, D, D-, F), čo by sa ale mohlo v najbližších aktualizáciách zmeniť. Zatiaľ si na svoje prídu aspoň stredoškoláci.

[app]com.janbina.schoolmanager[/app]

Zdroj: play.google.com via Google+ Holo Android Apps
Obrázky: play.google.com