Úvod Aplikácie Paper Artist – Premente fotky na umelecké dielo

[Tip na aplikáciu] Paper Artist – Premente fotky na umelecké dielo

0

Funkcie Android aplikácie Paper Artist ocenia predovšetkým milovníci maliarskych umeleckých diel. Dokáže totižto pretransformovať fotografiu na kreslený obraz v priebehu niekoľkých sekúnd.

Niektorí majitelia Samsung smartfónu či tabletu môžu mať aplikáciu Paper Artist v ich hračke nainštalovanú už od zakúpenia. Ak však medzi takých nepatríte, aplikáciu momentálne ponúkajú vývojári v Google Play za limitovanú akciovú cenu (0.99 Euro).

Paper Artist poskytuje priestor na skrášlenie a úpravu fotografií priamo v Android zariadeniach. Užívateľ si môže vybrať medzi transformáciou už vyhotovenej fotky (na výber je cez 30 pripravených filtrov s umeleckým nádychom) alebo fotku, bez potreby ďalšej transformácie, rovno zachytiť prostredníctvom fotoaparátu. Aplikácia disponuje aj sadou rôznych rámikov, paletou šikovných nástrojov na ďalšiu úpravu fotografie (štetce, ceruzky, perá atď.) a nechýba ani krásne, akoby na papier nakreslené, užívateľské prostredie, dizajnovo ideálne práve k ponúkaným funkciám Paper Artist.

[fve]http://youtu.be/FUgfCMI0J2w[/fve]

[app]com.dama.paperartistgp[/app]

Zdroj: play.google.com via androidpolice.com
Foto: play.google.com
Video: youtube.com via play.google.com