Úvod Výrobcovia Alcatel Alcatel One Touch Hero: 6 palcový phablet s piko projektorom a nezvyčajným...

Alcatel One Touch Hero: 6 palcový phablet s piko projektorom a nezvyčajným príslušenstvom

0

Alcatel predstavil phablet, ktorý sa chce popasovať so sériou Galaxy Note

Podujatie IFA 2013 ešte ani nezačalo a noviniek o predstavených smartfónoch pribúda rýchlejšie než kedykoľvek predtým. Dnes sme Vás informovali o novej vlajkovej lodi od Alcatelu, ktorá však bohužiaľ disponuje len slabučkou 2,000mAh batériou. To však nebolo všetko, čo mal Alcatel pripravené.

HERO-Stylus

Dnes totiž predstavil aj svoj vlastný 6 palcový phablet, Alcatel One Touch Hero, ktorý sa postaví proti modelom, ako Galaxy Note II, či Galaxy Note III, ktorý by mal byť predstavený už dnes.

Hardvér, za ktorý sa nemusí hanbiť

Alcatel-One-Touch-HeroNový One Touch Hero je peknou aktualizáciou One Touch Scribe HD vo všetkých smeroch. Či už sa to týka jeho 6 palcového IPS displeja s rozlíšením 1920×1080 s podporou stylusu alebo procesoru, ktorý je štvor-jadrový s taktom 1.5GHz (neznámy typ, no predpokladá sa MediaTek). Aby ambiciózny phablet nezaostával ani čo sa fotografovania týka, Alcatel ho vybavil 13MPx fotoaparátom s LED bleskom a predným 2MPx fotoaparátom pre video hovory. 16GB vnútorná pamäť sa dá rozšíriť pomocou microSD karty. Všetko to zakončuje slušná 3,400mAh batéria.

Alcatel One Touch Hero a jeho piko projektor

HERO-Pico-ProjectorNový phablet disponuje 12Lm piko prídavným projektorom. O podobnú funkcionalitu sa už postaral aj Samsung Galaxy Beam, ktorý je však v dnešnej dobe zastaralý a tak je Alcatel výbornou voľbou, samozrejme, ak výrobca nepreženie cenu. Alcatel však tvrdí, že jeho malý projektor bude schopný zobraziť obraz veľký 177 centimetrov.

Puzdra MagicFlip a E-Ink

HERO-E-InkAlcatel One Touch Hero prichádza s dedikovaným E-Ink puzdrom, ktoré ponúkne kľud na duší nie len batérii ale aj Vašim očiam. Druhý typ puzdra sa volá MagicFlip, ktoré sa pripája pomocou pinov na zadnej strane zariadenia. Puzdro Vás na notifikácie upozorní pomocou LED svetielok.

Prídavný telefón cez Bluetooth

HERO-Bluetooth-phoneSpomínate si ešte na HTC Mini+, bluetooth telefón s IR Blasterom? Ak náhodou nie, tak Alcatel niečo podobné predstavuje k One Touch Hero a to z toho dôvodu, ak by ste náhodou pri uchu nechceli držať 6 palcový smartfón.

 

Čo si o novinke myslíte? Cenu a dostupnosť zatiaľ nepoznáme, no je to zariadenie, ktoré by ste zvážili pri kúpe nového smartfónu?