Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 50.

Piatková porcia Android aplikácií 50.

0

Po menších technických problémoch je piatková porcia paradoxne dostupná až v sobotu. Ďakujeme za porozumenie.

Originálny článok

Piatková porcia má päťdesiatku na krku a dúfame, že sa raz dopracujeme aj k stovke. V tej dnešnej nájdete nástroj na zdieľanie hudby medzi zariadeniami, Mashable magazín, českú torrentovú appku, peknú galériu a pomocníka pre zálohovanie dát.

V hernom segmente nájdete kúsky zo žánru adventúriek, RPG, nechýba návyková plošinovka, jednoduchá hra pre viacerých a eliminátor stresu v kancelárii.

Pekný víkend!

Sound Seeder

[fve]http://youtu.be/FNaXQE1z8Ys[/fve]

Sound Seeder je zaujímavý prehrávač, ktorý Vám umožní zdieľať prehrávanú hudbu s ostatnými Android zariadeniami prostredníctvom Wi-Fi. Všetky pripojené zariadenia následne hrajú rovnakú skladbu v rovnakom čase a docielite tak jeden veľký Android zvukový systém. Viac na videu.

[app]com.kattwinkel.android.soundseeder.player[/app]

 Mashable

Výber_005

Spoločnosť Mashable prevádzkuje najväčšiu nezávislú stránku s novinkami z oblasti digitálnej kultúry a technológií a neustále sleduje nové trendy v spájaní a komunikácii ľudí online. Teraz majú svoju vlastnú aplikáciu a pokiaľ Vás zaujímajú originálne virálne témy, správy a informácie, aplikáciu neprehliadnite.

[app]com.mashable.android.phoenix[/app]

CzTorrent

Výber_006

Ak využívate „služby“ známeho portálu tracker.cztorrent.net, teraz k nemu môžete pristupovať cez aplikáciu. Zaujímavosťou je, že tvorbu aplikácie finančne podporili samotní užívatelia.

[app]cz.jozka1.czt[/app]

3D Photo Gallery

Výber_007

V tejto štýlovej galérii nájdete svoje fotografie zaujímavo rozložené v pôsobivom 3D prostredí a samozrejme nechýbajú klasické funkcie ako vytváranie priečinkov, možnosti zdieľania alebo slideshow.

[app]kdgallery.ui[/app]

avast! Mobile Backup

avast-mobile-backup-2

avast! a ich Mobile Security pravdepodobne už poznáte a teraz prichádzajú novým nástrojom určeným pre kompletné zálohovanie vášho obsahu v smartfóne alebo tablete. Pre zálohovanie aplikácií, huby a videí budete žiaľ potrebovať premium verziu aplikácie.

[app]com.avast.android.backup[/app]

Dragon & Shoemaker

[fve]http://youtu.be/cqSnGF4Beco[/fve]

Dragon & Shoemaker je relatívne náročná ale veľmi návyková plošinovka, založená na jednej z najpopulárnejších poľských legiend. V hre sa budete musieť predrať piatimi rôznymi svetmi aby ste nakoniec získali status dračieho hrdinu.

[app]com.fortoonstudio.dragonshoemaker[/app]

Strange Adventure

[fve]http://youtu.be/E0D21P5Uq94[/fve]

Pozor! Jedná sa o najťažšiu hru vôbec a jedinci s IQ pod 250 by si ju vôbec nemali inštalovať! Teda aspoň takto nejak to vidia autori hry a ako to je naozaj necháme až na vašom zistení. Viac na videu.

[app]com.thankcreate.StrangeAdventure[/app]

Bloop

[fve]http://youtu.be/2cX54gRxjow[/fve]

Nie každý je vyznávačom náročných 3D či RPG hier, ktoré sú určené na dlhé hodiny hrania. Bloop patrí k tým krátko-zábavným blbostiam, ktoré sa dajú skvele využiť v škole na oslave či len tak niekde so známymi. Jednoducho klikajte na Vám zodpovedajúce dlaždice. Hru si môžu zahrať naraz až štyria hráči. Viac na videu.

[app]com.noodlecake.bloop[/app]

Exp3D

[fve]http://youtu.be/FRpxQpeOapo[/fve]

Retro alebo konzolové porty hier sú veľmi obľúbené a v tomto prípade sa jedná o ďalšiu z tejto kategórie. 2D hra s 3D grafikou a likvidovanie všetkého vo vesmírnom prostredí musí byť známa každému.

[app]com.breakingbyte.exp3d[/app]

Smash the Office

[fve]http://youtu.be/VI9ZOiYYSZs[/fve]

Problémy v práci alebo v škole? Rozšľahajte všetko okolo seba a uvolnite sa. Takýto princíp je využitý v tejto hre a na rozdiel od skutočnej kancelárie v tej hernej budete dostávať body za kreativitu ničenia.

[app]com.tuokio.smashtheoffice[/app]