Úvod Novinky Android Piatková porcia Android aplikácií 47.

Piatková porcia Android aplikácií 47.

0

Blížiaci sa víkend sa Vám opäť pokúsime spríjemniť niekoľkými aplikáciami a hrami v podaní interiérovej dizajnovej zábavky, rýchleho vyhľadávania v smartfóne alebo zaujímavým vylepšením obrazovky prichádzajúceho hovoru. Miesto zostalo aj pre dve aplikácie týkajúce sa sietí.

Herný segment zastupuje stratégia, 3D logická oddychovka, zábvné zbieranie kryštálov s peknou grafikou či hra v Angry Birds štýle.

Pekný víkend!

Homestyler

unnamed

Nechajte sa inšpirovať tipmi na ohromujúce kreácie z oblasti interiérového dizajnu. Lajkujte, komentujte a experimentujte s reálnymi produktami a ich farbami vo vašej miestnosti. Stačí zhotoviť snímku a ocitnete sa vo vlastnom 3D dizajnovom ihrisku.

[app]com.autodesk.homestyler[/app]

Fast Search

[fve]http://youtu.be/XKyOpOaT2-o[/fve]

Máte v smartfóne poriadny náklad dát v podobe Android aplikácií, hudby a kontaktov? Niekedy je problém nájsť rýchlo to, čo práve potrebujete a toto eliminuje Fast Search. Stačí začať písať čo hľadáte a podľa kľúčových slov Vám vyhľadávanie ponúkne všetky možné položky vo vašom zariadení.

[app]com.carpdia.home.taskarou[/app]

 

CallHeads

Obrazovka z 2013-08-01 14:29:33

Občas sa stane, že prichádzajúci hovor príde v tej najnevhodnejšej chvíli keď máte napríklad spustenú hru či pracujete s inou aplikáciou. V momente sa pred vami objaví fullscreen obrazovka s informáciami o volajúcom a možnosťou prijať alebo odmietnuť hovor. Táto aplikácia sa postará o to, že sa namiesto obrazovky prichádzajúceho hovoru objaví malá „bublinka“ na popredí spustenej aplikácie.

[app]de.dfki.callheads[/app]

 

Fing

Obrazovka z 2013-08-01 14:33:07

 

Táto aplikácia poteší všetkých „kutilov“ a umožňuje kompletné sledovanie siete, v ktorej ste pripojený. Ping, IP adresy, MAC adresy pripojených zariadení, trasovanie, DNS, geolokácia a mnoho ďalších sieťových možností v jednej bezplatnej aplikácií.

[app]com.overlook.android.fing[/app]

 

Network Signal Booster Pro

Obrazovka z 2013-08-01 14:42:25

Network Signal Booster Pro je úplne nová aplikácia v obchode Play Store a jej úlohou je zosilniť signál vašej 3G, 4G alebo LTE siete. Užívateľské rozhranie aj používanie je veľmi jednoduché. Stačí sa dotknúť tlačidla a je to. Ako veľmi aplikácia pomôže už necháme na vašom testovaní.

[app]com.networkboosterpro[/app]

Fort Conquer

[fve]http://youtu.be/DqK-iQHwSwQ[/fve]

Hordy monštier smerujú na vaše územie a je len na vás ako vyšperkujete svoju armádu aby ste ochránili svoju pevnosť. Stratégia, úrovne, vylepšenia, leveling…všetko v tejto bezplatnej hre s peknou grafikou a sprievodnými zvukmi.

[app]com.droidhen.fortconquer[/app]

 

Chuck’s Challenge 3D

[fve]http://youtu.be/z79ev2sQmeE[/fve]

Chuck’s Challenge 3D je zaujímavý mix logicko-ezoterickej hry v puzzle štýle. Kombináciou pák, vypínačov a dební sa musíte dopracovať k cieľu, pričom si musíte dať pozor na nepriateľov. Hra obsahuje 25 levelov a ďalšie si môžete zakúpiť. Hru je taktiež možné ovládať hardvérovo, polohovaním zariadenia.

[app]com.chuckschallenge.chucks3d[/app]

 

Space Ark THD

unnamed (2)

Zbierajte kryštály, dosiahnite najlepšie skóre a objavujte nové svety. Táto hra bola hitom na Xbox Live Arcade a tieto roztomilé skákajúce zvieratká si našli cestu aj na mobilnú platformu. Majitelia zariadení s Tegra 3 procesormi budú potešení krajšou grafikou, ktorá je sama o sebe na vysokej úrovni.

[app]com.strawdog.spacearkthd[/app]

 

Box Topple

[fve]http://youtu.be/f6k2OwwkQcY[/fve]

Angry Birds herná koncepcia je stále veľmi obľúbená a presne v tomto štýle sa nesie aj táto hra. Strieľajte z dela tak, aby ste zlikvidovali objekty a získali tak kľúč do ďalšej úrovne. Nechýbajú ani hviezdičky a ak sa Vám podarí dobre trafiť, získate presne tri.

[app]com.pinkpointer.boxtopple[/app]

zdroj: Play Store