Úvod Výrobcovia Motorola Motorola Moto X nie je až taký lacný ako sa očakávalo

Motorola Moto X nie je až taký lacný ako sa očakávalo

12

Keď Motorola predstavila svoj dvoj-jadrový smartfón nabitý niekoľkými zaujímavými softwarovými funkciami, celý svet zajasal. Okrem vyladeného systému, na ktorom pracovali spolu s Google, totiž ponúkal aj možnosť upravenia podľa seba. Či už by ste chceli zadný kryt z dreva alebo neónovo zelenej, Moto X Vám Vaše želanie bez problémov splní, minimálne v USA.

Problémom bol nedostatok informácií o cene tohto zaujímavého zariadenia. Vedeli sme, že jeho dotovaná cena, ak sa rozhodnete pre paušál, je $199, čo je v prepočte (pri správnom kurze 149,22€, pri kurze, ktorý používajú výrobcovia až 199€).

Dnes na povrch vyplávali informácie o cene nedotovaného zariadenia. Ak si Motorola Moto X budete chcieť kúpiť mimo paušálu, pripraviť si budete musieť šťavnatých $699 a teda 524€ (699€ ak sa máme riadiť podľa kurzu $1 = 1€, ako to veľakrát platí).

Cena to rozhodne nie je malá, no za svoje peniaze dostanete telefón, ktorý ponúka rýchlosť a vyladenosť systému podobný zariadeniam Nexus, s niekoľkými funkciami navyše.

Čo na to hovoríte? Boli by ste ochotní zaplatiť vyše 500€, resp. 600€ za novinku od Motoroly? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie.

Zdroj: BestBuy via Dotekomanie