Úvod Dohady Motorola DROID 5 s hardvérovou QWERTY klávesnicou

Motorola DROID 5 s hardvérovou QWERTY klávesnicou [Foto] [Dohady]

5

Prvá verzia Motorola DROID, ktorá bola predstavená ešte v roku 2009 mala v Spojených Štátoch obrovský úspech. V mnohých smeroch predčila očakávania a v niektorých rebríčkoch sa zariadeniu dokonca podarilo predbehnúť iPhone. Dá sa povedať, že minimálne čo sa USA týka, bolo to jedno z tých zariadení, ktoré odštartovali Android ošiaľ.

Motorola si veľmi dobre uvedomuje, že QWERTY, resp QWERTZ klávesnice sú stále veľmi obľúbené a tak sa na to rozhodli zamerať s práve spomínanou radou DROID. Ak by ste sa náhodou pýtali, či s tým v roku 2013 prestanú, odpoveď bude pravdepodobne nie.

droid5-1

Pravdepodobne hovorím preto, že práve sa na internet dostal obrázok telefónu, ktorý má byť nový DROID 5 a hádajte čo, opäť poskytuje plnú QWERTY klávesnicu. Vyzerá to tak, že zariadenie narástlo z 4 palcov na 4.3 až 4.5. Nový podel údajne podporuje NFC, bezdrôtové nabíjanie a je odolný voči vode a prachu. Som si istý, že už čoskoro sa dozvieme viac, vrátane dostupnosti (ktorej sa bojím) a ceny.

droid5-2 droid5-3

Čo na to hovoríte Vy? Je plná QWERTY klávesnica niečo, čo rozhodne potrebujete alebo ste si na softvérovú podobu klávesnice už dávno zvykli? Dajte nám vedieť nižšie v diskusii!

Zdroj: Engadget via PhoneArena