Úvod Dohady Motorola si za drevený kryt na Moto X vypýta $50, je príliš...

Motorola si za drevený kryt na Moto X vypýta $50, je príliš veľa?

2

Smartfón Motorola Moto X je nesmierne omieľanou témou, no z niekoľkých veľmi dôležitých dôvodov. Prvým je fakt, že sa jedná o zariadenie, na ktoré dohliadal Google. Druhým je možnosť upraviť si ho skutočne podľa seba. Môžete mu zmeniť farbu, typ krytu, či dokonca si naň nechať napísať svoj vlastný text. Toto je možné vďaka službe Motomaker, ktorý ponúka až 504 unikátnych farebných kombinácií. Ešte však nezáviďte. Pamätáte sa na tie luxusne vyzerajúce zadné kryty vyrobené zo skutočného dreva? Vyzerá to tak, že Motorola si za jeden takýto kryt z dreva, ktoré váži pár gramov vypýta celkom slušných $50.

motoxdokaz

Tento údaj je dostupný z kódu spomínanej služby Motomaker. Táto informácia samozrejme nie je oficiálna, na to si ešte budeme musieť počkať, no tak či tak nás tento údaj celkom zaskočil. Predsa len, extra $50 za iný zadný kryt? Keď sa nad tým však zamyslíte, drevený kryt je vyrobený zo skutočného dreva, ktoré musel napíliť skutočný drevorubač, ďalej ho museli vybrúsiť a ošetriť. Až tak sa teoreticky môže dostať do Vašich rúk aby ste ho stískali deň a noc. Je to teda cena, ktorú zváži nejeden záujemca.

Čo na to hovoríte? Boli by ste ochotní zaplatiť takúto prémiovú cenu za kryt, ktorý je vyrobený zo skutočného dreva alebo Vám na tom nezáleží? Osobne by som to asi nevydržal a na kryt si našetril.

Zdroj: Motorola via AndroidPolice