Úvod Dohady HTC One Max (T6) s 5.9 palcovým displejom opäť na fotkách, vyzerá...

HTC One Max (T6) s 5.9 palcovým displejom opäť na fotkách, vyzerá ako nafúknutý HTC One

1

Po úspechu prvých dvoch generácií tabletofónu v podobe Samsung Galaxy Note bolo len časom, kedy s niečím podobným príde aj konkurencia. Tentokrát sa o svoje šťastie pokúša HTC s 5.9 palcovým HTC One Max, ktorý sa tak pridáva ku sérii zariadení Galaxy Note, či Xperia Z Ultra.

Redaktori z ePrice tvrdia, že na vlastné oči videli klasickú, medzinárodnú verziu, ako aj dual-SIM verziu pre čínsky trh. O tom, pre ktorý trh je určené zariadenie, ktorého špecifikácie sa dostali na verejnosť zatiaľ nevieme, tak ich tak aj berte.

HTCOnemax

HTC One Max používa podobne ako HTC One, 5.9 palcový Full HD displej, po bokoch ktorého sú umiestnené dva ‚BoomSound‘ reproduktory. Celé zariadenie poháňa 2.3GHz procesor Snapdragon 800, 2GB RAM a 16GB vnútornej pamäti. Dual-SIM model okrem toho disponuje microSD slotom pre rozšírenie pamäti. HTC svoju novinku vybavil 3,300mAh batériou, ktorú len tak ľahko nevymeníte.

V oddelení fotoaparátov sa nič nezmenilo, HTC aj naďalej ponúka zadný, UltraPixelový fotoaparát a 2.1MPx predný fotoaparát. Hrúbka zariadenia sa naopak o čosi zväčšila, telefón narástol až na 9.4 milimetra. Zmenšil sa naopak rámik, no to sa bude dať potvrdiť až keď zariadenie uvidíme na oficiálnych obrázkoch.

Všetky tieto informácie sú samozrejme neoverené a preto by ste si na nich nemali zakladať svoje nádeje. Verím však, že HTC sa posnaží a svoju šancu pre vytvorenie skvelého tabletofónu využije.

Zdroj: ePrice via AndroidPolice