Úvod Dohady HTC One Max bude predstavený v poslednom štvrťroku 2013

HTC One Max bude predstavený v poslednom štvrťroku 2013

0

O tom, že HTC One Max príde nemáme žiadne pochybnosti. Videli sme jeho živé fotografie, dokonca rendery pre novinárov. HTC One Max je prvým pokusom taiwanského výrobcu o vyprodukovanie tzv. „phabletu“ – kombinácie telefónu a tabletu. Zariadenie je založené na úspešnom HTC One, no narozdiel od svojho menšieho 4.7 palcového brata ponúkne úžasných 5.9 palcov Full HD displeja a výkon, ktorý sa bude prekonávať len ťažko.

Podľa servera Focus Taiwan, predstaviteľ marketingu v HTC, Ben Ho prezradil, že v štvrtom kvartáli predstavia niekoľko verzií svojej novej vlajkovej lodi. Keďže One mini už predstavili, jediný model, ktorý nás napadá je One Max.

Ben Ho si je situácie viac než dobre vedomý: „V minulosti sme predstavili príliš veľa zariadení, takže tento rok musíme byť opatrnejší.“ One Max bude údajne jedinou vlajkovou loďou, ktorú tento rok predstavia.

O tieto informácie sa predstavitelia HTC podelili včera, pri oficiálnom spustení marketingovej kampane, ktorá má cenu 1 miliardu dolárov. Objavil sa v nej Robert Downey Jr. a zameraná je na zmenu, ktorá je pre taiwanského výrobcu jedinou možnou cestou vpred.

Zdroj: UnwiredView