Úvod Novinky Aplikácie HTC One dostáva All-in-One Toolkit pre rootnutie a flashovanie ROM

HTC One dostáva All-in-One Toolkit pre rootnutie a flashovanie ROM

1

Tak ste to dokázali a kúpili ste si jedno z najlepších Android zariadení tohto roka. Keďže ponúka Android, je jasné, že veľa z Vás ho nebude chcieť nechať v základnej verzii. Najskôr teda musíte spraviť S-Off, neskôr flashnúť custom recovery a nakoniec zariadenie aj rootnuť. Na to je však potrebný čas a v mnohých prípadoch aj veľa nervov.

To, čo som opísal vyššie je však už minulosťou, keďže majitelia HTC One si odteraz môžu užívať jednoduchú pomôcku známu pod All-in-One Toolkit. Vďaka tomu programu, ktorý spustíte pod Windowsom si jedným kliknutím nainštalujete ovládače, odomknete bootloader pomocou HTC Unlock alebo pomocou oveľa šikovnejšieho Revone. Vďaka tomu budete môcť zmeniť CID, flashnúť custom recovery (CWM, CWM Touch, TWRP alebo dokonca aj svoju vlastnú ak nejakú máte), rootnuť zariadene a flashnúť súbor na špecifickú partíciu. Nechýbajú ani základné príkazy v ADB pre rôzne funkcie a nahrávanie aplikácií.

toolkit

Ak teda rozmýšľate o rootnutí svojho HTC One, nikdy nebol lepší čas ako tak spraviť. Tí, ktorí si túto šikovnú pomôcku chcú stiahnuť už teraz, tak môžu spraviť vďaka tomuto odkazu. Viac informácií sa dozviete vo vlákne na XDA-Developers.

UPOZORNENIE: AndroidPortal.sk nie je zodpovedný za prípadné škody, ktoré môže spôsobiť tento softvér. Jeho používanie je na Vašu vlastnú zodpovednosť.

Zdroj: XDA-Developers