Úvod Výrobcovia Asus Google rozposiela aktualizáciu pre nový Nexus 7 (2013) – opravuje problém s...

Google rozposiela aktualizáciu pre nový Nexus 7 (2013) – opravuje problém s dotykovým displejom

1

Nový Nexus 7 (2013) je výborné zariadenie, a ako pri každom z nových zariadení, ani on sa nevyhol chybičke krásy. Niektoré modely nového Nexus 7 (2013) totiž trpeli nezvyčajnou chybou dotykového displeja, kvôli ktorej zaznamenal dotyky, aj keď ste sa displeju vôbec nedotkli. Google potvrdil, že nová aktualizácia opravuje túto chybu, rozposielať ju začal už dnes. Aktualizácia má označenie JSS15Q, a ak máte to šťastie, že už vlastníte nový Nexus 7 (2013), obdržať by ste ju mali už čoskoro.

Tip: Vyhrajte 2x Nexus 7 (2013) priamo na AndroidPortal.sk!

Niektorí z vlastníkov chybných modelov Nexus 7 na fórach Google produktov potvrdili, že aktualizácia zabrala a ich tablety sa opäť začali správať tak, ako majú. Nový Nexus 7 (2013) okrem iného trpí aj chybným prijímačom GPS signálu, no počas nášho testovania som s ním problém (aspoň zatiaľ) nemal.

Ako ste na tom Vy? Podarilo sa Vám kúpiť nový Nexus 7 pred jeho oficiálnym začiatkom predaja na Slovensku, resp. v Českej republike? Aké skúsenosti s ním máte? Ak máte ohľadom tohto zariadenia otázky, neváhajte sa ich pýtať v tomto článku, niektoré z otázok zaradíme do recenzie.

Zdroj: Google Product Forums, XDA via AndroidPolice