Úvod Novinky Google Google Nexus 7 (2013) s ďalším problémom. Tentokrát zlyhávajú dotykové displeje

Google Nexus 7 (2013) s ďalším problémom. Tentokrát zlyhávajú dotykové displeje

7

Minulý týždeň sme Vás informovali o problémoch s GPS, ktorými trpia najnovšie tablety od Google. Kvôli týmto problémom sa signál úplne vytratil alebo fungoval len striedavo. Google nespokojným majiteľom odkázal, že na náprave už usilovne pracujú. Niektorí ľudia dokonca obdržali náhradné zariadenia.

Dnes však na povrch vyplávala oveľa vážnejšia chyba, o ktorej informoval server PhoneArena. Človek, ktorému Google poslal náhradný tablet sa problémov nezbavil, ba naopak, je to ešte oveľa horšie. Niekoľkým nešťastníkom sa do rúk totiž dostali kusy, ktoré majú vadné dotykové displeje. Sťažujú sa hlavne na dvojkliky, kliky aj napriek tomu, že sa tabletu vôbec nedotkli a celkové nestabilné správanie. Jeden majiteľ svoj vadný 16GB model Nexus 7 (2013) vrátil do obchodu, kde mu ho vymenili za 32GB model, no ten trpel rovnakou poruchou.

Jeden z Googlerov pod menom Paul na fórach, ktoré spravuje Google majiteľom záhadne správajúcich sa kusov Nexus 7 (2013) odporučil, aby ho na chvíľu skúsili používať v tzv. „safe mode.“ Jedná sa o mód, v ktorom budú zablokované všetky aplikácie tretích strán, čím by vylúčili nesprávne fungovanie akejkoľvek aplikácie.

O tomto probléme Vás ešte budeme informovať.

Zdroj: GoogleProductForums via PhoneArena