Úvod Aplikácie ESET Mobile Security pre zákazníkov Telekomu za 1€ mesačne

ESET Mobile Security pre zákazníkov Telekomu za 1€ mesačne

1

Telekom včera uviedol novú službu pre svojich zákazníkov. Jedná sa o dobre známy antivírus ESET Mobile Security, ktorý si zákazníci slovenského operátora budú môcť bez viazanosti predplatiť za 1€ mesačne.

Bezpečnostná aplikácia od slovenského ESETu Vášmu telefónu pritom ponúka antivírusovú, ako aj anti-phishingovú ochranu (ochrana pred podvodnými stránkami). Táto verzia bola špeciálne upravená pre Telekom a jedná sa tak o celkom prvé „šitie na mieru,“ ktoré ESET v tomto smere pripravil.

Okrem antivírusovej a anti-phishingovej ochrany však ESET Mobile Security disponuje aj funkciou Anti-Theft, ktorá môže na diaľku lokalizovať mobilné zariadenie pomocou zvukovej sirény alebo GPS. Aby Vaše citlivé údaje neboli v cudzích rukách zneužité, jednoducho ich môžete na diaľku zmazať a telefón úplne zablokovať.

telekomeset1 telekomeset2 telekomeset3 telekomeset4 telekomeset5

Vo výbave tejto zaujímavej aplikácie je aj filter SMS správ a volaní, ktorý ich dokáže blokovať podľa Vašich nastavení, či dokonca podľa zoznamu kontaktov.

ESET Mobile Security by mal pritom fungovať od Android 2.2 a vyššie a inštalácia bude prebiehať cez Google Play. Ak sa pre túto službu rozhodnete, prvý mesiac bude pre Vás úplne zadarmo, od druhého mesiaca to bude po 1€ mesačne.

Zdroj: Tlačová správa