Úvod Aplikácie ESET aktualizoval ESET Mobile Security pre Android

ESET aktualizoval ESET Mobile Security pre Android

3

ESET, slovenská firma s globálnym úspechom včera vydala úplne novú verziu aplikácie Mobile Security, ktorá prináša vylepšenú detekciu, či nové bezplatné ako aj prémiové vlastnosti.

Nárast mobilného malwaru vytvára v kombinácii s obľúbenosťou androidových prístrojov väčšie bezpečnostné riziko. Sme radi, že ESET môže užívateľom ponúknuť kompletne prerobenú verziu našej bezpečnostnej aplikácie s pokročilými vlastnosťami, ktoré chránia vaše citlivé informácie a zároveň vám poskytujú ochranu pri sťahovaní aplikácií alebo surfovaní na webe,” hovorí Palo Luka, technologický riaditeľ spoločnosti ESET.

Vývojári novej aplikácie vyzdvihli niekoľko dôležitých funkcií, ktorými nová aplikácia disponuje. Jedná sa o:

  • Vylepšená antivírusová ochrana a skenovanie – ESET Mobile Security je jednou z mála androidových mobilných aplikácií, ktorá ponúka vyspelé antivírusové jadro schopné detegovať známe i neznáme hrozby, vrátane tých, ktoré zneužívajú novo objavené Android Master Key zraniteľnosti. Táto nová verzia vylepšila svoju detekciu a výkon vďaka využitiu variabilného skenovania (rýchle/smart/hĺbkové), plánovaného skenovania a on-demand skenovania, ktoré prebieha na pozadí.
  • Nové užívateľské rozhranie – Dizajn je prispôsobený na horizontálne aj vertikálne prezeranie na tabletoch.
  • Anti-Theft pomocník a pomocník pri štarte – Ponúka užívateľsky prívetivé nastavenie.
  • Blokovanie hovorov a SMS správ – Blokuje hovory alebo SMS správy počas nadefinovanej doby.
  • Bezpečnostný audit – Monitoruje povolenia nainštalovaných aplikácií ako napríklad zaznamenávanie polohy alebo prístup ku kontaktom.
  • Vylepšený anti-phishingový modul a vstavané USSD Control vlastnosti – Chráni pred phishingovými útokmi a webovými útokmi zneužívajúcimi škodlivé SMS správy, QR kódy alebo hyperlinky.
  • Bezplatné i prémiové vlastnosti k dispozícii na Google Play – Pri inštalácii z oficiálneho Android app storu môžu užívatelia dlhodobo využívať niektoré funkcie ESET Mobile Security bezplatne. Pri upgrade na plnú verziu priamo z aplikácie môžu využívať komplexnú ochranu pred mobilnými hrozbami.

1 2 3

4 5

Pri tvorbe ESET Mobile Security pre Android bolo jedným z našich cieľov vytvoriť ochranu, ktorú by vedel užívateľ jednoduchšie použiť. Naše nové užívateľské rozhranie a pomocníka pri nastavení sme vytvorili preto, lebo vieme, že mobilní užívatelia hľadajú jednoduché a silné bezpečnostné produkty, ktoré sa dajú jednoducho nastaviť a nevyžadujú častú komunikáciu s užívateľom a taktiež neznižujú výkon zariadenia,“ hovorí Ignacio Sbampato, obchodný a marketingový riaditeľ ESETu.

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=aJLwu2H-9Ik[/fve]

Používate antivírusovú ochranu aj na svojom Androide? Váš názor nám dajte vedieť v diskusii nižšie!
[app]com.eset.ems2.gp[/app]

Zdroj: Tlačová správa