Úvod Aplikácie Android aplikácie s Holo UI 3.

Android aplikácie s Holo UI 3.

3

Ďalšie pokračovanie rubriky „Android aplikácie s Holo UI“ je opäť tu. V dnešnej porcii nájdete kúsky ponúkajúce pekné widgety, svetlo, kompas alebo hudobný prehrávač. No a všetko samozrejme v našom obľúbenom užívateľskom prostedí s tzv. Holo dizajnom.

Neprehliadnite:
Android aplikácie s Holo UI 1.
Android aplikácie s Holo UI 2.

Ani tento týždeň sme nezabudli na pomerne čerstvú sériu článkov, kde si Androiďáci môžu nájsť aplikácie, ktoré svojim grafickým spracovaním zapasujú takmer každému náročnému oku. Prehľad štyroch Android aplikácií s Holo UI tak nájdete nižšie. Prajeme príjemný výber.

Field Compass

Snímka obrazovky 2013-08-10 o 10.12.52

Táto Android aplikácia poteší každého, kto hľadá virtuálny kompas do svojho smartfónu, a navyše vyžaduje kvalitne spracované užívateľské prostredie aplikácie. Field Compass je k dispozícii v Google Play zdarma.

[app]com.chartcross.fieldcompass[/app]

Lamp

Snímka obrazovky 2013-08-10 o 10.13.43

Využite blesk pri fotoaparáte naplno! Stačí k tomu len vhodná Android aplikácia, ktorá to umožní. Takou je napríklad aj Holo Lamp. Užívateľ vďaka jej funkciám dokáže používať spomínaný blesk na Android zariadení ako zdroj svetla pri zhoršených svetelných podmienkach. Aplikácii nechýba ani šikovný widget na plochu.

[app]com.holo.lamp[/app]

Widgets lite

Snímka obrazovky 2013-08-10 o 10.14.24

Android aplikácia Widgets lite sprístupní notifikácie zo sociálnej siete Facebook a SMSky na užívateľskej ploche prostredníctvom pekne spracovaných widgetov. Widgety sú pripravené aj na modifikáciu ich veľkosti, takže si na svoje prídu majitelia smarfónov i tabletov.

[app]com.gianmarcodavid.widgetslite[/app]

Player

Snímka obrazovky 2013-08-10 o 10.15.05

Jednoduchá Android aplikácia na prehrávanie hudby – tak by sa dal v skratke charakterizovať Holo Player, ktorý určite nemôže chýbať v zbierke žiadnemu nadšencovi tzv. čistého Androidu.

[app]elshad.yarmetov.aze.hackathon.player[/app]

Zdroj: play.google.com
Foto: play.google.com