Úvod Výrobcovia Asus SÚŤAŽ – Vyhrajte s AndroidPortal.sk špičkové tablety Nexus 7 (2013) od...

[2. kolo] SÚŤAŽ – Vyhrajte s AndroidPortal.sk špičkové tablety Nexus 7 (2013) od asus-shop.sk

36

Nexus 7 (2013) je novým sedem palcovým tabletom od Google, ktorý prináša niekoľko vylepšení. Má tenšie rámiky, Full HD displej, výkonnejší procesor ako aj grafický čip a čistý Android 4.3 s istými aktualizáciami hneď ako ich Google vypustí do sveta.

Po úspešnom prvom kole súťaženia o Nexus 7 (2013) AndroidPortal.sk spúšťa nahlasovanie do 2. kola. Všetci, ktorí sa zapojili a nevyhrali, tak majú možnosť hrať o Nexus 7 znovu, no musia opäť vyplniť formulár.

Na súťaženie nám už ostávajú len 2. kolá. Hlasovať budeme nasledovne:

>>>SÚŤAŽNÉ OTÁZKY (online formulár)<<<

Vďaka komu súťažíme

Ceny do súťaže – 3x NEXUS 7 2013 venoval líder v predaji tabletov a notebokov ASUS na Slovensku, internetový obchod asus-shop.sk. Za posledné roky si vybudoval silné a stabilné zázemie s profesionálnymi službami a obchodom. Predáva výhradne slovenské modely ASUS notebookov a tabletov a je najväčší internetový predajca ASUS. Ročne nakúpi cez jeho internetový obchod niekoľko tisíc užívateľov. Patrí medzi hlavných predajcov horúcich noviniek ako boli produkty Transformer, NEXUS 7 prvej generácie a podobne. Predpredaj nového NEXUS 7 2013 začne čoskoro, bude možné si vytvoriť pred-objednávku a tak získavať najčerstvejšie informácie o príchode nového tabletu od Google.

Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je server AndroidPortal.sk
  • Cenu do súťaže – 3x tablet Nexus 7 druhej generácie daroval obchod asus-shop.sk
  • Do súťaže sa môžu zapojiť všetci starší ako 15 rokov, s výnimkou redaktorov AndroidPortal.sk a zamestnancov asus-shop.sk
  • Každý účastník sa môže do aktuálnej súťaže zapojiť iba jedenkrát. Platný a zaradený do zlosovania o hlavnú výhru je každý vyplnený online formulár so správnou odpoveďou na všetky tri súťažné otázky. V prípade viacnásobného zapojenia sa do súťaže rovnakého účastníka súťaže z rôznych e-mailových adries, bude uznaný len jeden hlas, a to prvá správna odpoveď na súťažnú otázku.
  • Zaslanie e-mailovej odpovede a vyplnenie online formulára na súťaž je bezplatné.
  • Súťaž prebieha na stránke www.androidportal.sk.
  • Organizátor súťaže neručí za správne doručenie súťažných správ s odpoveďou a vyhradzuje si právo v sporných prípadoch rozhodovať s konečnou platnosťou podľa vlastného uváženia.
  • Súťaž začína 24. júla 2013 a e-mailové správy s odpoveďou na súťažné otázky musia byť odoslané pomocou online formulára so súťažnými otázkami, ktorý musí byť vyplnený najneskôr do 1. októbra 2013 do 24:00 hod.
  • Zlosovanie sa uskutoční 7. augusta, 4. septembra a  5. októbra 2013. Výhercov súťaže budeme kontaktovať e-mailom alebo telefonicky (ak bude telefonický kontakt súčasťou vyplneného online formulára) a zároveň ho uverejníme na stránke www.androidportal.sk a na Facebook Fan page stránke Najlepšie Android Aplikácie
  • V prípade, ak si do 31.12.2013 výherca neprevezme výhernú cenu, prepadne táto v prospech organizátora súťaže.
  • Cena nie je vymáhateľná súdnou cestou a nie je možné uplatňovať náhradné plnenie.
  • Účasťou v súťaži každý účastník súhlasí s jej pravidlami.
  • Zapojením sa do súťaže účastník súhlasí so spracovaním svojich osobných údajov v súlade s ustanovením § 7 zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších zmien a doplnení a dáva súhlas na spracúvanie osobných údajov organizátorom za účelom ich využitia na reklamné a propagačné účely organizátora a na uverejnenie mena, priezviska a adresy, prípadne fotografie v zozname výhercov súťaže či na stránke www.facebook.com/androidaplikacie.
  • Podľa zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov a príslušných novelizácií tohto zákona sú vecné výhry, ktorých hodnota presahuje sumu 350,00 € vrátane DPH, predmetom dane z príjmov fyzických osôb v zmysle zákona o dani z príjmov v aktuálnom znení. Za zdanenie výhry v súťaži zodpovedá výherca.
  • Organizátor si vyhradzuje právo na skrátenie, predĺženie alebo prerušenie súťaže alebo jej zrušenie v prípade nízkej účasti, ako aj na zmenu pravidiel Súťaže. Akúkoľvek zmenu pravidiel súťaže alebo jej zrušenie organizátor oznámi na web stránke www.androidportal.sk a na Facebook fan stránke Najlepšie Android Aplikácie.
  • Do súťaže sa môžu zapojiť čitatelia, ktorí majú trvalý pobyt na Slovensku alebo v Českej republike.