Úvod Dohady Výkonný predseda Google už používa smartfón Moto X

Výkonný predseda Google už používa smartfón Moto X

0

Eric Schmidt sa objavil na verejnosti s neznámym mobilným telefónom v rukách. Podľa internetových médií má údajne ísť o dĺho špekulovaný Android smartfón Moto X, ktorý momentálne, ešte pred oficiálnym predstavením, prechádza pravdepodobne testovaním v teréne.

Výkonný predseda spoločnosti Google, Schmidt, sa pred pár dňami zúčastnil konferencie, kde ho zopár šikovných fotografov zastihlo so zatiaľ oficiálne neznámym smartfónom. S veľkou pravdepodobnosťou však ide o pripravovaný model Moto X od americkej Motoroly, ktorú si zobral pred nedávnom pod krídla internetový gigant.

Fotky s Moto X a Schmidt-om zverejnila talianska webová stránka www.corriere.it. Je na nich veľmi detailne vidieť časť zadnej strany záhadného smartfónu s textúrovaným povrchom. O použitom materiále v kryte Moto X nie sú stále žiadne blížšie informácie, no predpokladá sa použitie kevlaru, ktorý by sa mal postarať o dostatočnú kvalitu. Jeho zadná časť je pritom v bielom prevedení, zatiaľ čo predná vyzerá byť v čiernom. Podobnú kombináciu farieb sme mohli vidieť aj pri bielom smartfóne Nexus 4.

Business Leaders Meet In Sun Valley, Idaho For Allen And Co. Annual Conference

Na prvý pohľad zaujme i spracovanie konštrukcie Moto X. Na bočných stranách je totižto tento smartfón veľmi tenký, no smerom do stredu hrúbne. Môže tak ísť o príjemne ergonomické spracovanie, prispievajúce k pohodlnému používaniu. Uvidíme teda, aké prekvapenie si pre nás inžinieri z Motoroly pripravili. Prvé dojmy po prezretí fotografií ale vo mne vzbudzujú veľmi optimistickú náladu. Technologický skautík Motorola a jeho Moto X majú obrovskú šancu priniesť opäť niečo nové na trh s mobilnými zariadeniami.

Zdroj foto: www.corriere.it via www.theverge.com