Úvod Dohady Údajný nákres Galaxy Note 3, špecifikácie a výsledky v AnTuTu

Údajný nákres Galaxy Note 3, špecifikácie a výsledky v AnTuTu

0

Na internete sa objavili dva nákresy Galaxy Note 3, ktoré údajne pochádzajú z používateľského návodu a prezradzujú špecifikácie zariadenia. Okrem toho sme narazili aj na nové benchmarkové výsledky z AnTuTu.

Holandský server Sim Only Radar obdržal obrázky nižšie. K tomu dodal, že pochádzajú z oficiálneho návodu ku Galaxy Note 3 (SM-N900).

galaxy-note-3-nakres

Na jednom z obrázkov sa nachádzajú aj tieto špecifikácie:

  • Displej: 5.7 palcový Super AMOLED
  • Čip: Štvorjadrový procesor Snapdragon taktovaný na 2.3GHz/Exynos 5 Octa
  • Konektivita: AGPS, Bluetooth 4.0, USB, USB OTG, Wi-Fi 802.11b/g/n/a
  • OS: Android Jelly Bean

Ak sú tieto špekulácie pravdivé, nový Galaxy Note 3 by mohol disponovať dedikovaným tlačidlom spúšte, čo by pri fotení snímkov určite pomohlo. Nie je to však nič nové. Niekoľko špekulácií totiž tvrdí, že Galaxy Note 3 bude disponovať technológiou OIS, teda optickou stabilizáciou obrazu, či dokonca xenónovým bleskom. Čo sa však týka dizajnu, tam Samsung nezmenil dizajnové črty rady Galaxy, novinka sa podobá na Galaxy S4.

galaxy-note-3-nakres2

Okrem dvoch obrázkov sa v AnTuTu objavilo zariadenie s modelovým označením SM-N900, ktoré by mal byť Galaxy Note 3. Podľa screenshotu nižšie by malo skóre patriť Exynos 5 Octa verzii Galaxy Note 3, ktorý beží na Android 4.2.2 a dosiahol úctyhodných 33,082 bodov.

galaxy-note-3-antutu

Dnešné informácie však nie sú potvrdené a tak si na nich netreba zakladať žiadne ilúzie.

Zdroj: SimOnlyRadar via AndroidAuthority