Úvod Aplikácie Hex – logika, multiplayer a porcia zábavy

[Tip na hru] Hex – logika, multiplayer a porcia zábavy

2

Hľadáte Android hru, v ktorej si môžete dobre zapariť s priateľmi? Neprehliadnite potom skvelý herný kúsok Hex. Ten totižto potrápi vašu hlavičku, dobre zabaví a je navyše kamoš s aplikáciou Hry Google Play, takže popri hraní pozbierate aj nejakú tu trofej.

unnamed-8

Vďaka novinkám, predstaveným na konferencii Google v San Franciscu pred pár dňami, sa Andoiďákom otvorili nové možnosti, ako si spríjemniť hranie na Android zariadeniach. Postará sa o to aplikácia s názvom Hry Google Play, umožňujúca získavať a zaznamenávať rôzne herné úspechy a progres. Zároveň poskytuje možnosť, ako si jednoducho zahrať s inými Androiďákmi online. Na to však potrebuje užívateľ hru s multiplayerom (herným módom pre viacero hráčov), ktorým sa pýši aj dnešný tip Hex.

V Android hre Hex dostane hráč za úlohu vytvoriť tzv. čiaru z jednotlivých bodov, uložených tesne vedľa seba bez prerušenia od jednej strany k druhej (protiľahlej), v rámci vymedzeného priestoru. Prvý z dvoch hráčov, ktorý vytvorí neprerušenú čiaru skôr, vyhráva. Nič zložité. Táto logická hra nemôže chýbať v žiadnom Android smartfóne alebo tablete.

[app]com.sam.hex[/app]

Zdroj: play.google.com
Foto: play.google.com